2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهر عجیب من

| مشاهده متن کامل بحث + 1899 بازدید | 77 پست
معمولا نزدیک شام میرسن ،زشته ببرمشون بیرون ، گذشته از این چرا الکی باید هزینه ی اضافی بدم واسه رستور ...

واقعا زندگیت سخته ،باید یا جلو خانوادت آبروریزی کنی ،یا شوهرت بره خونه مامانش آبروریزی کنه 😂

معمولا نزدیک شام میرسن ،زشته ببرمشون بیرون ، گذشته از این چرا الکی باید هزینه ی اضافی بدم واسه رستور ...

وقتی رستوران دعوت میکنی کسی دیگه خونت نمیاد یا حتی پارک دعوت کنی همه پا میشن میان به اون آدرس

خونه بیان چیکار دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس سعی کن وقتایی که نیستن مهمون دعوت کنییا اینکه همش رستوران یا سفره خونه جایی دعوت کنی. شوهرتم کم ک ...

آره اینم فکر خوبیه ، مگه اینکه روز بعد ببرمشون بیرون ، ولی مادرشوهر چیکار کنم اونم میاد باهامون 😔 بلکه قایمکی بریم ، ولی اون که همش تو جَمعِمونه

وقتی رستوران دعوت میکنی کسی دیگه خونت نمیاد یا حتی پارک دعوت کنی همه پا میشن میان به اون آدرسخونه بی ...

مهمونامون راه دورن ، شب که باید بیان بخوابن خونمون ، هتل که نمیشه ببرمشون  

آره اینم فکر خوبیه ، مگه اینکه روز بعد ببرمشون بیرون ، ولی مادرشوهر چیکار کنم اونم میاد باهامون 😔 ب ...

اولا مهموناتو یه وعده دعوت کن.‌ اوتم قرار بذارید بیرون. الویه درست کن کوکو درست کن ساندویچ مرغ درست کن. میوه و شیرینی بخر. با زیر انداز برید پارک بشینید. از عصر برید تا ۱-۲ شب بعد برید خونتون. به هیشکی هم توضیح نده. 

چقدر گنده اخلاقاش

آره این اخلاق بدش خیلی رو مخه ، دلم میخواد با خانواده و فامیلم تنها باشم بگیم بخندیم اونم بعد چند ماه دوری ، ولی مادرشوهرم از پیشمون تکون نمیخوره، البته اینم بگم برادرشوهرا و جاری و خواهرشوهرامم بیشتر وقتا میان پیش مهمونام. 😂😔

مهمونامون راه دورن ، شب که باید بیان بخوابن خونمون ، هتل که نمیشه ببرمشون

من میگم دعوت کردی الکی بگو ناهار دعوتیم خونه فلان آشناشون. بعد ببرشون بیرون. یا میاد اصلا باهاش حرف نزن. یا وقتی اومدن ببرشون خونه مادرشوهرت آدم شه. مجبور شه غذا درست کنه براشون بمونن اونجا یه وعده. بگو مامان جون حس کردم دوست دارید مهمونارو ببینید گفتم یه وعده بیارم پیشتون

اولا مهموناتو یه وعده دعوت کن.‌ اوتم قرار بذارید بیرون. الویه درست کن کوکو درست کن ساندویچ مرغ درست ...

ببین مثلا برادرم و زنش بعد دوسه سال از راه دور میان ، اکثرا هم نهایت دو روز میمونن، زن داداشم بینهایت از ما تو خونشون پذیرایی میکنه ، زشته من کتلت و الویه درست کنم اونم تو پارک بهشون بدم

آره والاچی بگم از دست این مادرشوهر کوفتیت. ببین کی میرن خبرشون سفر بعد دعوت کن

اینقدر خسیسن نه خودش نه دختراش نه پسراش جایی نمیرن ، من نمیتونم دعوت کنم ، مثلا داداشم مرخصیش اوکی میشه ، زنگ میزنه میگه پنج شنبه جمعه میاییم خونتون ، چند روز بعدشم که مرخصیشه میره جای دیگه مسافرت