2821
2789
عنوان

چشم روشنی

| مشاهده متن کامل بحث + 18283 بازدید | 41 پست
تا حالا چیکار براتون کردن؟ شما هم مثل خودشون باش  بعضیا اصلا اهل جبران نیستن بعدم بیشتر از ا ...

خواهرشوهرمو ک دیگه کلا بزار و بروووووو

همیشه داریم واسه بچه هاش کادو میخریم اما دریغ از یه هل پوک فوق العاده خسیسه حتی تو تولدامونم ک دعوتش می کنیم نمیاد که مبادا بخواد یه کادوی هر چند سبک بده حتی شاباش عقد و عروسی و اینا هم نداد با این حال ما 200 تومن پول دادیم بجز لباسا و اسباب بازیایی که وقت و بی وقت میخریم برا بچه هاش

شوهرمم می شناستش اما بازم میترسم بگم طلا بگه چرا برا خواهرم پیشنهاد ندادی کلا با خودم درگیرم....  

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
اخه اونی ک 400 شد خانمش خاله م بود بعدش خیلی باهم صمیمی هستیم و منم عاشق دخترش بودم دلم میخواست یچیز ...

بعدا ک متوجه میشن دلخوری بوجود نمیاد؟؟؟؟

منم هر وقت اون یکی زن داداشم باردار شه کادوی بهتری میگیرم اما برا این یکی دست و دلم نمیره آخه اخلاق زن داداشمم زیاد خوب نیست و همیشه با همه درگیره حتی با مادر و خواهرای خودشم نمیسازه و آبشون تو یه جوب نمیره و همه اینو میدونن!!!!!!

موندم چیکار کنم؟؟؟؟

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودمم ب فکر ربع سکه بودم اما الان دیدم گرونه لامصب کی شد 381000 تومن؟؟؟ فک می کردم 250 اینا میشه ولی ...

خوب ربع سكه غير بانكي بخر فكر كنم ٣٠٠ باشه ،اينجور كه شما گفتيد هم مامانتون هم داداشتون كادو خوب ميزارن اگه شما كم بزاري زشته ربع سكه هم غير بانكي بخري مناسبتر ميشه

بخدا همش احساس می کنم ما بیخودی داریم پول یا سکه هامونو بذل و بخشش می کنیم اونا از این کارا برا کسی ...

ما هم مامان اینا زیاد از این کارا کردن

تولد عروسی نامزدی فارغ التحصیلی و

همش از دست رفت 

هیشکیم جبران نکرد 

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
خوب ربع سكه غير بانكي بخر فكر كنم ٣٠٠ باشه ،اينجور كه شما گفتيد هم مامانتون هم داداشتون كادو خوب ميز ...

بعدا اگه بخوان بفروشن مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟

مامانم اینا ک مجبورن خخخخخ

داداشمم چون تازه عروسی کرده و ازشون کادو گرفته میخواد جبران کنه اما من این وسط چی؟؟؟؟

عروسیم ک قبل از همه بوده داداشامم مجرد بودن مامانم اینا بجاشون کادو خریدن از طرف اونا دادن اینا تا حالا برا من دست تو جیب مبارکشون نکردن من چقد هی به شوهرم بگم براشون کادو سنگین بزاره؟؟؟

دوستان لطفا نظر بزارید من برم ناهار بخورم میام همه رو می خونم و جواب میدم

مرسی

بعدا اگه بخوان بفروشن مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟ مامانم اینا ک مجبورن خخخخخ داداشمم چون تازه عروسی کرده و ...

نه ديگه به قيمت غير بانكي ازشون ميخرن،خوب حق داري كه دلت نخاد زياد براشون هزينه كني ولي به اينم فكر كن براي برادرزادت خرج ميكني فكر كنم خيلي عزيز باشه برات

نه ديگه به قيمت غير بانكي ازشون ميخرن،خوب حق داري كه دلت نخاد زياد براشون هزينه كني ولي به اينم فكر ...

بععععله تو عزیز بودنش ک شکی نیس اما بازم این دلیل نمیشه 

نمیتونم از یه سوراخ برای چندمین بار گزیده شم اون موقع ها هم برا داداشم یا خانمش این کارا رو کردم اونا هم برام عزیز بودن یا مثلا خود من براشون عزیز نیستم؟؟

می ترسم چهار صباح دیگه ان شاالله منم بچه دار شم اینا برام جبران نکنن حسابی جلو شوهرم خیط شم حالا وجدان خودم ک بماند  

خدای من سال ۹۶ پارسیان ۵۰۰ سوت ۳۰۰هزارربوده😑🙌۱۴۰۲ بالاتر از ۱ تومن امااااااان

اینکه چیزی نیست ۴۰۴ شده سه میلیون و نهصد انگار چهار میلیون 

نیستمتون نه همتون …بیشترتون🙃