2821
2789
عنوان

چشم روشنی

| مشاهده متن کامل بحث + 18283 بازدید | 41 پست

اگه بخوام پول بدم یا کارت هدیه  مثلا 200 یا 250 خوبه؟؟؟؟ یا کمه؟؟؟ نگن خواهرشوهر بازی درآورد....

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
من برای بچه برادر شوهر زنجیر و پایه خریدیم ک شد 400 برای یکی دیگه از برادرشوهرم 200 پول دادیم

چرا انقدر متفاوت؟؟؟

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نزدیک 60تومن

خوباین برا ما یه کم کمه

پارسیان بالاترین قیمش چقده؟؟؟؟ از چ رنجی تا چ رنجی داره؟؟؟؟

اگه بخوام پول بدم یا کارت هدیه  مثلا 200 یا 250 خوبه؟؟؟؟ یا کمه؟؟؟ نگن خواهرشوهر بازی درآورد... ...

تا حالا چیکار براتون کردن؟

شما هم مثل خودشون باش 

بعضیا اصلا اهل جبران نیستن

بعدم بیشتر از اونی که به خواهر شوهرت دادی به زنداداشت نده 

مشخصا همسرت ناراحت میشه 

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
نزدیک 60تومن

ظاهرش خوب بود منم جاریم چند وقت دیگه زایمان میکنه هیچکاری واسم نکرده منم میخوام از مال شما بخرم

زندگی نه همین صورت خندان من است زیر این خنده غمی ست که این تنها دنیای من است.
میتونی پلاک وان یکاد بخری دستبند طلای نوزادی پسرونه هم طلافروشیا دارن یا ربع سکه هم خوبه

خودمم ب فکر ربع سکه بودم اما الان دیدم گرونه لامصب کی شد 381000 تومن؟؟؟ فک می کردم 250 اینا میشه ولی دیدم کلا از دنیا بی خبرم

گردنبندو فک کنم مامانم یا اون یکی داداشم میخره

دستبند هم شنیدم خیلی گرونه رو 600

خیلی دوس دارم براشون هدیه سنگین بخرم اما همیشه پشیمونم می کنن با رفتاراشون

اونا دو سال بعد از ما عروشی کردن من بهشون یه سکه تمام دادم اما هیچ وقت حتی با یه هدیه کوچیک هم جبران نکردن

برا عید هم من همیشه براشون هدیه می گیرم اما اونا یا نمیگیرن یا یه چیز خیلی کوچیک 

نگید واااای و اینا چون شما هم اگه هی ی طرفه کادو میدادید دیگه دلتون نمی خواست زیاد مایه بزارید

براعروسیم 200کادو داد اون یکی داداش 700

امان از این رفتارایی ک خودشون دارن و آدمو مجبور می کنن براشون کم بزاریم

بخدا همش احساس می کنم ما بیخودی داریم پول یا سکه هامونو بذل و بخشش می کنیم اونا از این کارا برا کسی نمی کنن همش احساس می کنم از دستم رفته.....