2777
2789
کاش ما هم مثل اروپاییا بودیم؟ چهره ای که تو داری شاید ارزوی خیلیا باشه عزیزم زندگی خودتو با زندگی بق ...

شاید ولی بعضا حسرت بعضیا رو میخورم واقعا 

بعضی چیزا عادلانه نیست اصلا 

بعضیا هستن همه چی تمومن از لحاظ اخلاق و باطن هم عالین بعضیا هم مثل من ..🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ولی بعضا حسرت بعضیا رو میخورم واقعا  بعضی چیزا عادلانه نیست اصلا  بعضیا هستن همه چی ...

وااا دختر خوب مطمئنم تو از خیلیایی که حسرتشونو میخوری بهتری. چرا خودتو دست کم گرفتی؟ چرا اعتماد به نفست پایینه؟اولا که عزیزم گل بی خار خداست و هیچ انسانی بی نقص نیست. تو داری حسرت چیزی رو میخوری که به کمک تکنولوژی میشه درستش کرد...ناشکری نکن دورت بگردم

اکثرا اونطورین یه بار رفته بودیم استانبول من از نگاه کردن بهشون سیر نمی‌شدم از نگاه کردن به ترکیه ا ...

من ترکا رو از نزدیک ندیدم اما روسا رو دیدم و واقعا به نظرم چیز خاصی نبودن 🫠 نمیدونم سلیقه ام اینجوریه یا بقیه زیادی ازشون تعریف میکنن 

ولی کلا مردم هیچ کشوری از بقیه کشورا زیبا تر نیستن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
وااا دختر خوب مطمئنم تو از خیلیایی که حسرتشونو میخوری بهتری. چرا خودتو دست کم گرفتی؟ چرا اعتماد به ن ...

به کمک تکنولوژی میشه ولی پول میخواد که اونم من اونقدری ندارم که بتونم قیافه مو زیبا کنم 

آخه فقط احساس خودم نیست اطرافیان هم میگن که قیافه ندارم

بازم ممنونم ازتون حالم بهتر شد ❤️

من ترکا رو از نزدیک ندیدم اما روسا رو دیدم و واقعا به نظرم چیز خاصی نبودن 🫠 نمیدونم سلیقه ام اینجور ...

تو بداشونو دیدی حتما وگرنه پوست عالی سفید بدن کشیده خوشگل و..🥲😂

به کمک تکنولوژی میشه ولی پول میخواد که اونم من اونقدری ندارم که بتونم قیافه مو زیبا کنم    ...

عزیزمممممم یبار جواب اطرافیانتو بدی دیگه جرئت نمیکنن اعتماد به نفستو ازت بگیرن. بخدا باطنت قشنگ باشه ظاهر برات بی اهمیت میشه. اوکی به پوستت برس روتین پوستی داشته باش با موادی که تو خونه هست. ماسک قهوه عسل و گلاب برا پوست عالیه. هر روز ورزش کن عزیزم. به ابرو و مژه هات روغن زیتون بزن عالیه. به مرور زمان تاثیراتشو میبینی. خودتو دوست داشته باش🤍🤍

تو بداشونو دیدی حتما وگرنه پوست عالی سفید بدن کشیده خوشگل و..🥲😂

خودت میگی دیگه

هم بد دارن هم خوب 

مثل ما ایرانی ها که هم بد داریم هم خوب 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜