2777
2789
عنوان

کمک‌عفونت در بارداری

27 بازدید | 6 پست

بچه ها هفته ۲۲ ام

عفونت دارم گلاب بروتون ترشح سبز❌❌❌❌❌

دکتر بهم سفکسیم داد پنج تا خوردم

تند تند لباس زیر عوض میکنم با سشوار‌خشک‌میکنم خودمو،گاهی شرت نمیپوشم،اب زیاد میخورم که خوب شه

خوب نمیشه

دیگه مجدد رفتم بهم شیاف واژینال کلوتریمازول داده،سه تا گذاشتم اثر نداشته اصلا،اپلیکاتور رو‌درمیارم سبز میشه یه جاهاییش😭😭و واژنم گاهی تیر میکشه از سر عفونت

توروخدا راه‌حل بگین🥲🥲

میخوام کپسول لاکتوفم هم‌بخرم بخورم

دوشنبه وقت دکتر‌دارم

کمک کنید

اگر راهکاری‌هست بگین🙃

❌❌❌❌❌❌❌❌❌

همین کرم داخل واژن رو ک میزنی بگو درصدشو بیشتر کنه 

لیاس زیر نپوش

شلوار تنگ نپوش

آویشن و نعناع دم کنی برای عفونت خوبه البته اگ برای بچه ضرری نداشته باشه

بگو برات شوینده بهداشتی بده برای وا.ژن

جان منی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط آزیتروماسین واس عفونت های تناسلی تجویز میشه 

حالا نمیدونم تو بارداری خویه یا نه

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
همین کرم داخل واژن رو ک میزنی بگو درصدشو بیشتر کنه  لیاس زیر نپوش شلوار تنگ نپوش آویشن و نعن ...

اویشنو دارو های گیاهی کاملا ممنوعه تو بارداری چون منجبر به سقط میشه

برای دارو دارن هم دستشون بسته اس بخاطر بچه 

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین