2777
2789

دیروز مادرشوهرم مارا دعوت کرد رفتیم پارک.برادرشوهرم و جاریم تو عقدن.

سر سفره شام من اومدم پیش شوهرم بشینم تا نشستم پدرشوهرم با لحن بدی گفت من بهت میگم فلان چیز را بیار تو میای میشینی 

اصلا محل ندادم و نشنوه گرفتم 

پدرشوهرم سر شام اومد پیش من نشست بشقاب جوجه را خالی کرد تو بشقاب من 

هی تعارف می کرد بخور 

ولی من از رفتارش حالم بهم خورد‌

مادرشوهرمم با خواهرشوهرم رفتن اونور جاریم نشستن و از اول باهاش حرف می زدن و اصلا به من نگفتن بیا پیش ما‌.من اینور تنها بودم و شوهرم اومد پیشم و بعدش رفت جوجه را درست کنن‌.

من مورد خاصی ندیدم جز بی ادبی شما و احترام مجدد پدرشوهر

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم‌رفتار ؟؟ خب تازه عروسه بیشتر تحویلش میگیرن اولشه . برای شمام ک‌رفتار شما یکم تیز و برنده بود و پدرشوهرتونم ک هواتونو داشت

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

کدوم‌رفتار ؟؟ خب تازه عروسه بیشتر تحویلش میگیرن اولشه . برای شمام ک‌رفتار شما یکم تیز و برنده بود و ...

همش به من دستور میدن ولی اصلا به جاریم نمیگن حتی یه لیوان جابه جا کنه

ببین عزیزم من عروس اولم بعد من چند تا جاری اومدن طبق تجربه بهت میگم همه این کارا طبیعیه و اهمیت نده 

خدا میدونه اونا میخوان خودشیرینی کنن یا حرصتو درارن یا منظور ندارن

ولی به هر حال اهمیت نده

الانم بعد بیست و چند سال جنگ و اختلاف انداختن بین ما جاریا جالبه ما با هم متحد و خوبیم بر علیه اونا😁

همش به من دستور میدن ولی اصلا به جاریم نمیگن حتی یه لیوان جابه جا کنه

بذار برسه

چقدر مقایسه میکنی از پا در میای

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ی ظرف یا وسیله ای رو پدرشوهرت گفت بیاری این میشه همش کار کردن؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس