2777
2789
عنوان

بارداری دوباره با دوقلوهای ۴ ماهه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1815 بازدید | 69 پست
اره جلوگیری طبیعی داشتم مث اینکه خطا داره😑

مبارکت باشه عزیزم....خدا قبهت قوت و توان هم میده 

برات دعا میکنم خدا بهت آرامش بده

ولی خدایی خوشحال شدم برات....چون خودم چندین ساله اقدامیم و هیچی نتیجه نگرفتم...

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
عزیزم خودمون دهنمون سرویس شده با دوقلو ها اصلا کمکی نداریم خودمونیم ن من خاستم ن اون جلو گیری طبیعی ...

من ۴ سالی میشه همین طبیعی روالمه ولی اصن خطا نداشته🤭

اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏿 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خیلی سخته ولی به هیچ عنوان سقط نکن،یه دوره ای خیلی خسته میشی ولی به این فکر کن که باهم بزرگ میشن و هم بازی دارن .کسی هست کمک حالت باشه؟

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
جلوگیری طبیعی یه تفکر اشتباهه که بعضی خانم ها دچارش هستن  توی پیشاب هم اسپرم زنده و فعال وجود ...

عزیز با اقدام چندین ساله باردار نشدم

درسته باید رعایت بشه اما جلوی خواست خدا که نمیشه قد علم کرد

بهشون دلداری بدین کاری که شده 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
مبارکت باشه عزیزم....خدا قبهت قوت و توان هم میده  برات دعا میکنم خدا بهت آرامش بده ولی خدایی ...

عزیزم تایپیک های منو بخون منم باردار نمیشدم با دارو دوقلو باردار شدم ان شاالله بزودی دامنت سبز بشه

عزیزم خودمون دهنمون سرویس شده با دوقلو ها اصلا کمکی نداریم خودمونیم ن من خاستم ن اون جلو گیری طبیعی ...

همون جلوگیری طبیعی یعنی بی ملاحظه گی . همسرت باید ازکان استفاده میکرده

خیلی خیلی سخته ولی به هیچ عنوان سقط نکن،یه دوره ای خیلی خسته میشی ولی به این فکر کن که باهم بزرگ میش ...

فقط خودمو شوهرم هیچکس نمیتونه مادرم مریض و کارمنده مادر شوهرمم طفلی خوب نیس توان نداره

جلوگیری طبیعی یه تفکر اشتباهه که بعضی خانم ها دچارش هستن  توی پیشاب هم اسپرم زنده و فعال وجود ...

جلو گیری طبیعی یعنی تو فاصله ۱۲ تا ۱۸ سیکل یا رابطه نداشته باشی یا از کاندوم استفاده کنی نه اینکه تو این بازه فقط .....نریزه داخل متاسفانه بعضیا فکر میکنن یعنی کل ماه نریزه   من خودم هفت سال اینطور جلوگیری کردم بعد ۷سال همون اولین ماه که رعایت نکردم باردار شدم