ولی خدایی خوشحال شدم برات....چون خودم چندین ساله اقدامیم و هیچی نتیجه نگرفتم...
دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جلوگیری طبیعی یه تفکر اشتباهه که بعضی خانم ها دچارش هستن توی پیشاب هم اسپرم زنده و فعال وجود ...
عزیز با اقدام چندین ساله باردار نشدم
درسته باید رعایت بشه اما جلوی خواست خدا که نمیشه قد علم کرد
بهشون دلداری بدین کاری که شده
دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن
جلوگیری طبیعی یه تفکر اشتباهه که بعضی خانم ها دچارش هستن توی پیشاب هم اسپرم زنده و فعال وجود ...
جلو گیری طبیعی یعنی تو فاصله ۱۲ تا ۱۸ سیکل یا رابطه نداشته باشی یا از کاندوم استفاده کنی نه اینکه تو این بازه فقط .....نریزه داخل متاسفانه بعضیا فکر میکنن یعنی کل ماه نریزه من خودم هفت سال اینطور جلوگیری کردم بعد ۷سال همون اولین ماه که رعایت نکردم باردار شدم