2777
2789
عنوان

قرص،سقط

1659 بازدید | 39 پست

سه تا قرص سقط استفاده کردم الان حدود ۵ ساعت میگذره خبری نیست ...کسی مثل من بوده ؟

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای من نیستی،قضاوت نکن .بچه کوچیک دارم

اخه عزیزم قربونت بشم هرچی شما بگو اصلا صدتا مشکل وقتی اتفاق افتاده دیگ نباید جلوشو بگیری 

گناهه جون یه انسانو گرفتی فرقی با یه آدم بزرگ نداره واقعا 

اخه عزیزم قربونت بشم هرچی شما بگو اصلا صدتا مشکل وقتی اتفاق افتاده دیگ نباید جلوشو بگیری  گناه ...

وقتی با جون خودم بازی،بشه چی ؟از الان ورم کرده بودم و فشارم ۱۴ بود

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
دوست عزیز شما که بچه کوچیک داری و بچه نمیخوای باید خیلی مواظب باشی که اینطوری گناه بر گردنت نیفته یه ...

والله ۲۰ ساله طبیعی جلوگیری کرده شوهرم هیییچ وقت هیچی نشده الان تو این شرایط بدنی ام ...😔😔