2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون خودم میگیرم 

بخاطر احترام به حرف شما، رفتم با کتاب برگشتم و حال پست و پاسخ شمارو دیدم. خیرهست به امید خدا. شاید خواجه مارو طلبیده بود اینوقت صبح و اونرو از دهان نوجوانی به ما رسوند. 

پیروزباشین، انشاالله خیرمیادبراتون. 

🕉 OP 🕉
بخاطر احترام به حرف شما، رفتم با کتاب برگشتم و حال پست و پاسخ شمارو دیدم. خیرهست به امید خدا. شاید خ ...

من میخام بدونم حسش ب من چیه؟

حسش چی بود؟

کتابی تایپ نکنید لطفا چون خوب متوجه نمیشم

این کاربری تعلیق شده.

[QUOTE=338604065]من میخام بدونم حسش ب من چیه؟ حسش چی بود؟ کتابی تایپ نکنید لطفا چون خوب متوجه نمیشم[/QUOTE

طبق این شعری که به نیابت شما گرفتم، بیشتر شما هستی که بهش فکرمیکنی، ایشون در حال زندگی خودش با هدفها و ارزوهای خودشه. اما شما برای رسیدن بهش دست به هرکاری میزنین و کمک میخواین. یه نکته ای داره که شما انگاری مشکلی یا ایرادی دارین یا سمت شما مشکلی هست که توقع دارین اوت بگذره یا درکش کنه

🕉 OP 🕉
[QUOTE=338604065]من میخام بدونم حسش ب من چیه؟ حسش چی بود؟ کتابی تایپ نکنید لطفا چون خوب متوجه نمیشم[ ...

کاملن درسته

بنظرتون اون مشکل چیه؟

ینی حسی بهم نداره؟ 

این کاربری تعلیق شده.