2777
2789
عنوان

نظرتون راجب عشق بچگی چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 55 پست
دمت گرم  فقد یچی  من همیشه باهاش سرسنگین بودم  بعد کلن دوبار بیتشر پیام ندادیم بهم ...

من نمدونم رابطه شما در چه حده که

مثلا سلام بده بگو فلانی چطوری؟

چه میکنی؟

خیلی وقته همو ندیدیم گفتم یه پیام بدم حالتو بپرسم

یا چه بدونم چیز خاصی بهت نگفته؟ بگه فلان کارو میخوام‌کنم یا فلان فیلم رو ببین فلان جا برم 

از اینا ازش بپرس

دمت گرم  فقد یچی  من همیشه باهاش سرسنگین بودم  بعد کلن دوبار بیتشر پیام ندادیم بهم ...

ولی یه چی بهت بگم تو قامیل دنبال رابطه نباش الان زیاده روی کردید باید به چشم خواهر و برادر همدیگه رو میدید و تمام

البته این نظر شخصی منه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمدونم رابطه شما در چه حده که مثلا سلام بده بگو فلانی چطوری؟ چه میکنی؟ خیلی وقته همو ندیدیم گف ...

من ازش خیلی دوری میکنم 

بعدد اینکه یهو برم یگم خوبیو... 

یجوری نیس؟ 

حس میکنه موادی چیزی زدم که بش پیام دادم 😂💔

پس سعی کنم فراموشش کنم؟ 

آره خب بالاخره آدم بعضی موقع ها از رو سر رفتن حوصله دنبال بازیچه میگرده ذهنش

تو هم الان چون اون خیلی جلو چشمت بوده تو فامیل حس خوش اومدن بهش داری وگرنه گذراعه

خوب اون که اره  اون سعی میکنه بیشتر با من حرف بزنه یا سره حرفو باز کنه

ولی میدونستی این دلیل بر خوش اومدنش نیس

شاید تو رو به چشم خواهر میبینه یا چه بدونم علاقتون عین همه و دوس داره باهات حرف بزنه و صرفا چیز خاصی نیس🫠

ولی میدونستی این دلیل بر خوش اومدنش نیس شاید تو رو به چشم خواهر میبینه یا چه بدونم علاقتون عین همه ...

خاهر که فک نکنم اصن بش نمیخوره 

علاقمون عین همه منظورت چیه؟ 

اوهوم اینم امکان داره ولی چرا یهو سرد شد اصن واسه اون جریان اینکه فک کرد رل دارم بود؟

علایق منظورم طرز فکرتونه سر صحبت وا میکنه درباره چی حرف میزنید؟

اون سعی میکنه سرع کوچیکترین چیز ها باهام شده یک کلمه حرف بزنه 

من کلن ادم کم صحبتیم 

مثلن دارن بازی میکنن بعد یهو میچرخه طرفم درمورد اینکه چه اتفاق جالبی تو بازی افتاده صحبت میکنه 

یا بازی مثلن جرعت حقیقت که بازی میکنیم اونجا ها حرف میزنه 

ینی ۲-۳ سال اخیر اینجوریه