2777
2789
عنوان

نیه چای شیرین اولموسوز؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 49 پست
کورد دن تورکون بحثی دی کورد دی بیز قشنگوخ  عالیوخ اصلا تورک لر دی هه بیز تعصبیوخ ها  پ ...

تورک لر گره کورد لرین ایاغین اوز منطقه لریمیزه آشمیالار گچرد لرین نه حق لری وار گلیب ارومیه ده ساکن اولوب ایشلیه لر گره تورکلر کورد لره منزل ورمیه لر ایش ورمیه لر چوخ اوزلری آچیلیب بز کوهی لرین

حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هچکس دالیمیزدا دیرکی اخی

اوزوم ده اولموشوخ نخود هر آش ب قولی بیر نفر دیر ف بیز فسا کدیریگ

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
آکا او کوردلرآلله ببیلیر نه پیس ویژگی وارلاری هانی ده بیلیر آما بیرزات الییپلر الان هانی اولاری عالی ...

بیلیسن نیه؟!

چون بیربیرین دالیندا دیلار باجی

پیس تکین چای شیرین اداسی چخاردمیلار

لاپ نچه سین ده اوزلری قویوب اوستونه دیلر  مثلا نوسون یانی؟! اله بیل مدال ورجخلر  دنن دا ...

والا الان معروف اولوپلار غیرته😕

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
هه والا  گلیب دیلر ارومیه بیزیم دی اوز ورمیشوخ آستار ایستیلر لاپ

اوسون بی عرضلیخ بیزیم اپزوموزده دی نیه گره او اشیه لری میزی بو اشح لره ساتاخ الان نمنه ارومیه ده نماینده وار اکثره کورد دی لر 

تورک لر گره کورد لرین ایاغین اوز منطقه لریمیزه آشمیالار گچرد لرین نه حق لری وار گلیب ارومیه ده ساکن ...

اله هچدات المدیک الان ارومیه اولوپ اولارین اردبیل ده دولولار 

منم فامیلیم تکاب ده اولارلار آما اورا دا الوپ کوردلرین

اله هچدات المدیک الان ارومیه اولوپ اولارین اردبیل ده دولولار  منم فامیلیم تکاب ده اولارلار آما ...

بالا بالا تبریزه ده هجوم گتیرجاخلار😑نجس لر

اوسون بی عرضلیخ بیزیم اپزوموزده دی نیه گره او اشیه لری میزی بو اشح لره ساتاخ الان نمنه ارومیه ده نما ...

به اله بوجور اولاجاخ دا

تورک بیر بیرین ساتیه باجی 

دورسا بیربیرین دالیندا هرنمنه دوزلر

اوسون بی عرضلیخ بیزیم اپزوموزده دی نیه گره او اشیه لری میزی بو اشح لره ساتاخ الان نمنه ارومیه ده نما ...

والا لباس لارین اقتخارین من گیلیر 

اویناما توی دا ألوپ معروف

بیر قیرمیز پارچانی حذف تاپیک کی باکلاس اولاک

فارسی اولدی کیلاس

سو اثر المز هر تاپیکه گدیم  تورک لر پیسدی کورد قشح دی بیز تورک لر بیربیرمیزین دالیندا دیریخ ...

ترکلرین ادین چوخ پیسه چیخیب

{○■●کاربر آقا●■○}    #الله!! ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!  الله برسون علف