2777
2789
عنوان

اختلاف سنیتون با بچه هاتون چه قدره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 66 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من هم 23اولین دخترم رو آوردم و30دومی رو 

یک سال که ناراحتی نداره شاید شوهرتون شرایط رو محیا نمی بینه ایشون رو توی تصمیم گیری شرکت بده یک سر قضیه ایشونه حق داره نظر بده

دخترم❤❤❤هلیااااااا

البته الان توی سن خیلی بالا هم میشه بچه دار شد ولی دیگه توی سن بالا آدم شوق و ذوق بچه داری رو نداره من الان حوصلم نمیگیره با بچم بازی کنم  مشغولش کنم ، شوهرمم چهل سالشه اونم همینطور حوصله بچه نداره.

عزیزم 31 سال اصلا دیر نیست...دخترا توی این سن تازه ازدواج میکنن...تا 35 سالگی هم وقت داری دومی رو بی ...

از اختلاف سنیش با پریا میترسم.نمیخوام این همه؟فاصله باشه بینشون.دوس داشتم زیر چهارسال باشه.اما حیف که نمیشه.تاز شوهرم به شدت میگه نیمه اولی باشه.میگه بچه های نیمه دومی درحقشون یک سالم ظلم میشه😞😞😞

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
21سال با دخترم  22سال با پسرم

عزیزم به نظرت فاصله سنی بین دو تا بچه کم باشه خوبه؟ چون خودت تجربه کردی ازت میپرسم. دست تنهایی میتوتی به دوتا جوجت برسی یا حتما باید خانوادت کمکت کنن؟

سلام من هم 23اولین دخترم رو آوردم و30دومی رو  یک سال که ناراحتی نداره شاید شوهرتون شرایط رو مح ...

دقیقا مشکل همینه که میگه من الان اصلا از لحاظ مالی آمادگی ندارم.میگه فقط بچه آوردن که هنر نیس.میگه پریارو هنوز از پوشک نگرفتی.هزارتا بهونه دیگه

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

مادر و پدر روشنفكر و به روز چه فرقي داره چند سال تفاوت داشته باشن سن فقط يه عدده مهم اون ارتباط دروني خانواده است من ٣٢ سالمه هنوز بچه ندارم و منتظرم قطعا ٢٠ سال ديگه كه من بشه ٥٢ سالم بچه ام شده ٢٠ ساله و خيلي پخته تَر ميتونم تو مسائل زندگيش همراهش باشم.الان مادر خود من٥٩ سالشه والا از من جوونتر و خوشگل تره 

👸هميشه مثل يك ملكه رفتار كن 👸
با دخترم 30- با پسرم 31و با دختر دومم که ناخواسته باردار شدم 38

سوگل جون دلت واسه دختردومت نمیسوزه؟حوصلشو داری؟باز خوبه دوتا خواهربرادر داره که سن شما به چشم نیاد.اما بچه من اگه سی و یک سالگی بیاد فقط یک خواهر چهارپنج ساله داره.که اونم به دردش نمیخوره.نه همبازیه بچگیشه نه دوست بزرگیش😭😭😭😭

مادر و پدر روشنفكر و به روز چه فرقي داره چند سال تفاوت داشته باشن سن فقط يه عدده مهم اون ارتباط درون ...

راست میگی عزیزم.از یک دید حرفشماهم صحیحه