2777
2789
عنوان

اختلاف سنیتون با بچه هاتون چه قدره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 66 پست
عزیزم به نظرت فاصله سنی بین دو تا بچه کم باشه خوبه؟ چون خودت تجربه کردی ازت میپرسم. دست تنهایی میتوت ...

بستگی به حوصله داره 

من خودم به جفتشون میرسم از کسی کمک هم نمیخوام چون مطمئناً میگن بده یکیش ببریم خونه نگه داریم. ومن نمیذارم چون میخوام باتربیت خودم بزرگ شه واینکه دوهوا میشه دخترم. 

ولی خیلی سختی داره. شده جفتشون نصف شب گریه کننولی تحمل کردم. باید حوصله به خرج بدی فقط 

دلم از دوستهای نی نی سایتیم گرفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با پسر اولم 27 سال با پسر  دوم ام 34 سال .

بچه هات همبازی هستن؟هفت سال اختلاف سن زیاد نیس؟پسراولت راحت با برادرش کنار اومد؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
بستگی به حوصله داره  من خودم به جفتشون میرسم از کسی کمک هم نمیخوام چون مطمئناً میگن بده یکیش ب ...

من خیلی دوست دارم نی نی هام پشت سر هم باشن اما به نظرم دست تنها واقعا سخته هم به دوتا وروجک برسی هم به کارای خونه و اشپزی. عزیزم ان شا الله هم خودت هم بچه هات سالم باشین

یعنی اینهمه استرس و وای وای واقعا برای یک ساله؟؟؟

یعنی 20سال دیگه بچتون شما 50 سالت باشه خیلی خیلی  از یه خانم 51 ساله جوونتری؟

من با پسرم35 سال اختلاف سن دارم عاشقشم حوصلشم خیلی خوب دارم

الکی داری شلوغ میکنی به نظرم

شوهرت خیلی منطقی برخورد کرده

کلا بچه داری سخته ولی شیر به شیر شدن ادمو پیر میکنه. پسرم یکماهشه الان دخترم14 ماه 

تواین مدت احساس خوبی دارم که توسن کم دوتاشون بدنیااومدن و باهم همبازی میشن واینکه دیگه باهم بزرگ میشن ولی گاهی اوقات یه دستشویی نمیتونم برم از دستشون

من خیلی دوست دارم نی نی هام پشت سر هم باشن اما به نظرم دست تنها واقعا سخته هم به دوتا وروجک برسی هم ...

ممنون عزیز

ولی من به همه کارام با برنامه ریزی میرسم فقط یکم کمبود خواب دارم

شوهرم نشده چه تو بارداری چه الان که کارم سخت خر شده یکبار بی صبحانه یا بی ناهار یا لباسش کثیف یا چروک بوده باشه. 

بخاطر زرنگ بودنم.... که پدر ومادرش دیدن به پسرشون سرویس میدم دیروز ازم تشکر کردن و بهم هدیه دادن.. 

چون مادرشوهرم بچه هاش شیر به شیربوده درک میکنه 

یعنی اینهمه استرس و وای وای واقعا برای یک ساله؟؟؟ یعنی 20سال دیگه بچتون شما 50 سالت باشه خیلی خیلی ...

حق با شماست.من زیادی بزرگش کردم😞

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
ممنون عزیز ولی من به همه کارام با برنامه ریزی میرسم فقط یکم کمبود خواب دارم شوهرم نشده چه تو باردا ...

👌👌👌💜💜💜

بچه ها بیشتر از اینکه به یه پدر و مادر جوون احتیاج داشته باشن به یه خونه آروم احتیاج دارن و پدرومادر فهمیده و عاقل که بخوبی درکشون کنن وبا آینده شونو و روحشونو به بهترین حالت ممکن بسازن.

فهم و شعور به سن نیست عزیزم سن نگرانی نداره.خدابهت سلامتی بده و عمربا عزت که به بهترین حالت ممکن کنار همسرت آینده بچه ها رو بسازی

سوگل جون دلت واسه دختردومت نمیسوزه؟حوصلشو داری؟باز خوبه دوتا خواهربرادر داره که سن شما به چشم نیاد.ا ...

چهار پنج سال که خوبه برای بچه . هم بچگی بازی میکنن و هم بزرگی دوست میشن . البته 3 سال بود بهتر بود ولی 4 -5 سالم خوبه . من با خواهر دومیم 4 سال اختلاف سنی داریم همیشه باهم بازی میکردیم با خواهر بزرگم که 7 سال بود ولی نه . اون نمیومد با ما بازی کنه براش افت داشت .  

ولی از وقتی رفتم یونی به خواهر بزرگم نزدیک شدم و خیلی صمیمی شدیم . حتی الان از خواهر دومیم هم بیشتر باهم صمیمی هستیم و دردل می کنیم . اخلاقامون بیشتر شبیهه همه .

البته یک برهه هایی این اختلاف 4 -5 سال خودشو نشون میده مثل دوران نوجوانی . اونجا به درد هم نمیخورن چون گرایش نوجوانا به دوستاشون بیشتره .

الان برای ما بچگیمون خواهر دومیم بیشتر با من بازی میکرد و صمیمی بود تا خواهر بزرگم ولی دوران راهنمایی و دبیرستانش با خواهر بزرگم که باهم سه سال اختلاف داشتن (ولی از نظر مدرسه ای 2 سال چون خواهر دومیم یک سال زودتر رفت مدرسه ) و تو یک مدرسه بودن بیشتر همو درک میکردن و صمیمی بودن تا با من .

ولی دیگه وقتی من آخرای دبیرستان بودم و بعدم دانشگاه رابطه هرسه تامون با هم به یک شکله . برای همین اصلا برای بزرگیشون نگران نباش .