2777
2789
عنوان

میشه جواب بدید

45 بازدید | 7 پست

حاضرید مستاجر باشید تو خونه نسبتا خوب یا تو خونه قدیمی خودتون زندگی کنید؟ کدومش؟

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

خونه قدیمی خودم

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مستاجری کم دردسر ندارع اگر منظورت اینکه خونه خودت از مد افتاده مثلا رنگ دیوارها خرابه یا سقفش یا کابینتاش خوب تعمیر کنید

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

مستاجری کم دردسر ندارع اگر منظورت اینکه خونه خودت از مد افتاده مثلا رنگ دیوارها خرابه یا سقفش یا کاب ...

خونه قدیمی داریم خودمون مستاجر هستیم. شوهرم میگه مستاجر بمونیم ولی من میگم بریم همون خونه قدیمی خودمون زندگی کنیم

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***
خونه قدیمی داریم خودمون مستاجر هستیم. شوهرم میگه مستاجر بمونیم ولی من میگم بریم همون خونه قدیمی خودم ...

اگر خونتون اوکیع که خونه خودتون بنظرم