2777
2789

من یه آزمون شرکت کردم حدودا یک هفته قبل آزمونم خواب دیدم با یکی از اقوام میخواستم بریم گردش البته من دوچرخه ام رو همراهم بردم توی مسیری که میرفتیم برخورد کردیم با یه مکانی که ارگان دولتی بود و برای حل مشکلات مردم اومده بود به اون منطقه سربزنه ، اون آشنایی که همراه من بود مشکلش رو بیان کرد و نامه اش رو تحویل داد منم بلافاصله نامه ای که همراهم بود رو نشون دادم و برام مهر زدن  نامه رو ولی موقع برگشت دوچرخه های زیادی اونجا بود که دوچرخه ی من گم شده بود و میخواستن یه دوچرخه شبیه دوچرخه ام رو بهم بدن قبول نکردم و برگشتم پیش همون جایی که اول رفتم پیش اون آقای مسئول و دنبال دوچرخه ام بگردم و پیدا کنم بعدش دیگه از خواب بیدار شدم

حالا امروز متوجه شدم اون آشنایی که باهم بود استخدام شده ، الان خیلی نگران خودمم یعنی ممکنه چون برگه ی منو هم مهر کرده منم قبول شم؟ اگه آره پس این گم شدن دوچرخه چیه دیگه

ولی توی خواب با سماجت میگفتم باید دوچرخه ام پیدا بشه چون توی این ساختمونه و اینجا گم شده

لطفااااااا اگه تعبیرش رو میدونید بهم بگین ، ممنونم 

کاربری دوتا همکلاسی🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم معنیش اینه که تو صاحب یه نعمتی چیزی میشی که بعدا از دستش میدی و به خاطرش ناراحت میشی

میگن دوچرخه وسیله است و اون دوچرخه هایی هم که اونجا بوده شرکت کننده ها بودن

حالا من توی مسیرم همون راه اولیه رو‌ دوباره برگشتم که دوچرخه ام رو پیدا کنم

درواقع دوچرخه رو از خونه برداشتم و حرکت کردم 

بنظرت مهم اون نامه نیست 

خودم‌میگم شاید قبول میشم ولی یه گره توی کارم پیش میاد

کاربری دوتا همکلاسی🌱
 اما تو نیتت خوب باشه شایدم قبول شدی این استخدامیا هزارتا دردسر داره و به هربهونه ای خیلیا رو ر ...

خواب برام دیگران تعبیر میشه همیشه ....

کاربری دوتا همکلاسی🌱

دوچرخه وسیله ایه که تو رو برده به اون اداره ولی تو مراقبت نکردی و از دستش دادی بعدشم پشیمون شدی 

به نظرم داری مسیرو درست میری تا به هدفت برسی ولی یه تصمیم اشتباه یا سهل انگاری خراب میکنه کارتو

ولی خواب رو به ف   ال نیک باید گرفت یعنی تعبیر خوب بکن برا خودت صدقه هم بده تا اروم بشی فکرتم درگیره استخدام هست زیاد به خواب بها نده انشالله استخدام میشی

اما تو نیتت خوب باشه شایدم قبول شدی این استخدامیا هزارتا دردسر داره و به هربهونه ای خیلیا رو ر ...

نمیدونم هرچی بود حس میکردم دوچرخه ام رو پیش اون مسئوله جا گذاشتم و یه حسی بهم میگفت تا پیداش نکنم دست بر نمیدارم

کاربری دوتا همکلاسی🌱
 دوچرخه وسیله ایه که تو رو برده به اون اداره ولی تو مراقبت نکردی و از دستش دادی بعدشم پشیمون شد ...

ممکنه مصاحبه رد بشم چون وارد اون اداره شدم تایه مرحله ای خوب پیش میره و بعدش نه

کاربری دوتا همکلاسی🌱