گلگلیجان مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 884 عنوان کمکککک چرا اینستاگرام این هفته منو دوبار 203 بازدید | 4 پست منو دوبار انداخته بیرون؟؟؟رمز ندارم بعد چند روز کد برام فرستاد بازم انداخت بیرون به پنج دقیقه نرسیدبا این متن که از سیستم خارج شدید ممکن است مالک حساب گذرواژه را تغییر داده باشه؟؟؟؟ 1403/02/22 | 01:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تینکربل_هستم عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2899 برا من ماه پیش اینجوری میشد عصابم خورد شده بود بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
گلگلیجان مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 884 برا من ماه پیش اینجوری میشد عصابم خورد شده بود دیگ اوکی شده الان؟پیجم کلا ا دستم نره؟رمزشو یادم رفته بعد چند روز تا برام پیامک اومد
تینکربل_هستم عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2899 دیگ اوکی شده الان؟پیجم کلا ا دستم نره؟رمزشو یادم رفته بعد چند روز تا برام پیامک اومد نه از دست نمیره من خودمو داشتم میزدم در و دیوار ک نکنه پیجمو کسی برداشته و چت هامو بخونهک رمزو میزدم برمیگشتاره اوکی شدهرمزتو عوض کن بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
گلگلیجان مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 884 نه از دست نمیره من خودمو داشتم میزدم در و دیوار ک نکنه پیجمو کسی برداشته و چت هامو بخونه ک رمزو میز ... ممنون