2777
2789
برای خنثی کردن قرمزی از کانسیلر سبز استفاده کن تا اون قرمزی خنثی بشه اسم دیگش color coorector رنگ ...

اهان اره اینو میدونم برای قرمزی جای جوش قبلا تست کردم فقط میخواستم یه کانتور چربم بگیرم چون خشک وبرنزر دارم اون نمای چربو نمیده بهم از چرب استفاده میکنم راضی ترم چه مارکی پیشنهاد میدی پرایمرم ضعیفه مای عوضش کنم؟

پوستم چربه متاسفانه چیز دیگه ای نمیشناسی؟برای عروسی میخوام فقط کاور بالا بده

آهاااا اگه برا عروسی میخوای بهتر بگیر.

استی لادر و مک شنیدم کاورشون خوبه ولی قیمت بالای یک میلیون هست فکر کنم.من تا حالا نگرفتم‌...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهاااا اگه برا عروسی میخوای بهتر بگیر. استی لادر و مک شنیدم کاورشون خوبه ولی قیمت بالای یک میلیون ه ...

اره ببین پوستم باهمین کرمپودر مای هم کاور میشه فقط ازشانسم توپ والیبال خورد تو صورتم یه مقدار کبودی برای اون دنبال کرمپودر کاور بالام

روتین آرایش مهمونی رفتنتون چی هست؟ چیا میزنید؟

مرطوب کننده ابرسان مخصوص پوستم پرایمر بعد کرمپودر وکانسیلر وکانتور خشک هایلایتر وبعدش یدور با پودر خشک میکنم یدور با اسپری فیکس دراخر کل ارایشو

اهان اره اینو میدونم برای قرمزی جای جوش قبلا تست کردم فقط میخواستم یه کانتور چربم بگیرم چون خشک وبرن ...

پرایمر خوب قیمت بالا میشناسم قیمت پایین چیزی نیس که بتونم بهت معرفی کنم در عوضش یه روش بهتر بهت میگم سیو کن حتما انجام بده روز قبلش:

صورتتو اسکراب کن حتما حتما حتمااا

صورتتو حتما کامل بشور با شوینده مخصوصت بعد از این ماسک های ابرسان ورقه ایی بذار روشو با گوی یخی یکم ماساژ بده

بعد ابرسانتو بزن 

روزی که میخای بری برای عروسی ابرسان مخصوص صورتتو بزن و اگه منافذ باز داری یکم با پاف و پودر فیکس منافذتو پر کن حواست باشه کم بزنی

بعد روش کرم اینا بزن بعد دوباره با پودر ست کن

بااین روش منافذت بسته میشن

اگه پوست خشکی داری همه ی صورتتو پودر فیکس نزن کیکی میشه

💄👛I'm just a girl👄💅🏻
روتین آرایش مهمونی رفتنتون چی هست؟ چیا میزنید؟

روتین پوستی شوینده ابرسان و ضدافتاب

ارایشیم یکم ضدافتاب رنگی مخصوص دور چشم ایسول کانسیلر در حد دوتا نقطه جاهایی که جوش و تیرگی دارم

زیر چشممو با پودر فیکس فیکس میکنم ریمل پر میزنم

رژگونه و دوتا رنگ رژلب ترکیب صورتی کل لب قرمز وسط لب شبیه کره اییا

همین

💄👛I'm just a girl👄💅🏻
پرایمر خوب قیمت بالا میشناسم قیمت پایین چیزی نیس که بتونم بهت معرفی کنم در عوضش یه روش بهتر بهت میگم ...

نه پوستم چربه ممبونن از نظر قشنگتتت خیلی کمکم کرد واقعا

نه پوستم چربه ممبونن از نظر قشنگتتت خیلی کمکم کرد واقعا

میتونی اگه اسپری فیکس داری بعد اینکه پودر زدی بزنی بعد روش کرم پودر بزنی بعد دوباره پودر بزنی

حجم کرم پودرتم کم بردار

خواهش میکنم💖

💄👛I'm just a girl👄💅🏻
روتین پوستی شوینده ابرسان و ضدافتاب ارایشیم یکم ضدافتاب رنگی مخصوص دور چشم ایسول کانسیلر در حد دوتا ...

ممنون دوست عزیز...

برای دورچشم موقع خرید باید بگم دورچشم ایسول میخوام؟

ممنون دوست عزیز... برای دورچشم موقع خرید باید بگم دورچشم ایسول میخوام؟

کاورشم خیلی بالا و خوبه من بجای کانسیلر میزنمش دور چشمم اکا حتما با پودر فیکس ستش کن جنس چربی داره اگه خط ریز چشم یا اگه ریمل بزنی ممکنه پس بده

💄👛I'm just a girl👄💅🏻