2777
2789

بچه ها شبتون بخیر.ببخشید اینو سوال میکنم. والا برام سوال شده ... ممکنه خنده دار بنظر بیاد ولی خیلی دوس دارم بفهمم چطوری ؟ 

بارداری ناخواسته 😐؟چه شکل اتفاق میفته. بلاخره آدم که متوجه میشه تو اون لحظه . 😞چرا بعضی ها میگن ناخواسته باردارشدیم ؟مخصوصا  اونایی که مثل جاری من همش میگفت بخدااا باووووورم نمیشد.من کاملا مطمئن بودم. 😑

یعنی شما میگی مشکل از مرده😆 ؟ که خیلی از خودش مطمئنه و این اطمینان رو به زنش هم میده .

والا نمیدونم متوجه شدین  یا نه. آخه خیلی سربسته حرف زدم.

بازم عذرمیخوام.خواهشا جواب بدین.حتی اگه شده محض خنده و شوخی😊

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

یه خورده سرباز توصیح بده ببینیم دیگه چیزی هم مونده بگی ؟ حالا خندش کجا بود دقیقا من نفهمیدم

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسمش روشه ديگه بارداري ناخواسته يعني علي رغم استفاده از وسايل پيشگيري خانم باردار ميشن 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

بعضیا جلوگیری طبیعی دارن که احتمال بارداری داره

بعضیام مثل خاله ی شوهرم دستگاه آی یو دی میذارن و خیلی مطمئنن از خودشون که یهو می فهمن باردارن😂

خلاصه خداس دیگه، یکیو مثل من تو حسرت میذاره از اونطرف به یکی ناخواسته میده😐

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

توضیح بده  

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

یه مقدار درصد خطا تو انواع جلوگیری هست

اون پوشش نازک پلاستکی که اسم نمیبرم ممکنه سوراخ بشه،اگه به حساب تاریخ تخمک گذاریم بخوان اطمینان کنن و پیشگیری فقط برا اون موقع باشه که واویلا،چون صددرصد نمیشه فهمید تخمک‌گذاری کی هست.

خوبه؟؟؟سربازه؟؟؟؟؟

تو مایع قبل از منی مقدار کمی اسپرم وجود داره بعضیا با همونم باردار شدن

حالت دوم اینه که ۲ درصد احتمال داره هر کاندومی سوراخ باشه

سوم دوره تخمک گذاری و باروری رو درست محاسبه نکردن عدل تو همون دوره ی باروری عمل جنسی انجام دادن

آقا از دستش در رفته ولی نگفته 

رابطه با دخول همراه نبوده ولی اسپرم راه خودشو پیدا کرده تا رحم

بعضیا جلوگیری طبیعی دارن که احتمال بارداری داره بعضیام مثل خاله ی شوهرم دستگاه آی یو دی میذارن و خی ...

ای بابا آی یو دی هم؟؟؟؟خیانت کرد؟؟

عجب زمونه ایه به هیچ کی نمیشه اعتماد کرد

بعضیا جلوگیری طبیعی دارن که احتمال بارداری داره بعضیام مثل خاله ی شوهرم دستگاه آی یو دی میذارن و خی ...

ایشالا بحق آقاامام زمان خیلی زود نی نی دار بشی و سال دیگه نی نی خوشگلت بغلت باشه و باهاش سرگرم بشی و نزارت که بیای نی نی سایت😙

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸