این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الهی بمیرم خدا لعنت کنه این زن و مرد خراب رو چرانمیاری پیش خودت توروخداااااا هرکاری میتونی بکن نزار دست نامادری بزرگ بشه من از ۳سالگی نامادری بالاسرم بوده با وجود ۳۲سال سن هموز اقده ی محبت و هرچیزی ک بگی دارم بحدااشکم دراومد
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
من میشناسم کسی رو که به همین علت جدا شد و دو تا پسرش کنکور دانشگاه امیرکبیر قبول شدن در نهایت خودشم شرکت تاسیس کرد خودتو نباز افت تحصیلی پسرت جبران میشه هر طور میتونی قضیه رو با فهم خودش براش توضیح بده بگو هر موقع از شبانه روز کار داشتی میتونی باهام تماس بگیری