2777
2789
عنوان

بچه ی جاریمو خیلی دوسدارم🥲🥲 براش روز دختر خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3570 بازدید | 31 پست

ن عزیزم

شاید اونا برای بچت هزاربرابر بهتر شدن

پیش داوری نکن

کاری هم نکن عادت کنن وظیفت شه

هروقت تونستی و خواستی انجام‌بده

برای دل خودت انحام بده

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خداا انقدر رابطه هاتونو با سیاست پیش نبرید دل ی بچه رو شاد کردن و دو تا لاک این حرفا رو نداره مادرتون انقدر گندش کرده دمت گرم خریدی براش ایشالا سالای بعد دستت باز تر میشه چیزای بهتری میخری .کاش این حرفا رو نزنن .بگید خدایا برکت بده به من بتونم دل ی ادمو شاد کنم

چه مامانی داری دایی جان

حالا برای ما برعکس.مامانمون میگه خوب و مهربون باش

مامانت خیلی اشتباه میکنه چرا باید به شما چنین روشی یاد بده .اون بچه هستش با یک لبخند تو اون بچه ذوق میکنه

یکمی انسان مهربونی باشیم بد نیست هصوصا در قبال بچه ها🥲

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

خیلی کار خوبی میکنی.

همون یه لبخندی که بچه میزنه و دلش خوش میشه شک نکن خدا برات جبران میکنه.خیلی از بلاها بخاطر همین کارت ازتون دور میشه 

بعدشم به مامانت بگو من خودم کیف میکنم لذت میبرم اصلا برای این نمیخرم که پس فردا به بچه ام چیزی بخرن

گرچه فکر میکنم طرف محبتو هیچ وقت فراموش نمیکنه

خیلی کار خوبی میکنی. همون یه لبخندی که بچه میزنه و دلش خوش میشه شک نکن خدا برات جبران میکنه.خیلی از ...

نه جاریم هم انصافا دختر خیلی خوب و مهربونیه قطعا یادش میمونه هرچند مهم شاد کردن دل این کوچولوعه 😍

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️

از خوش قلب بودن خودته عزیزم💕دلت صاف و پاکه

من تاپیکات رو خوندم اینهمه که بین تو و جاریت تفاوت قائل میشن ولی تو محبتت به اون کمتر نمیشه آفرین عزیزم👏🏼👏🏼 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱