قبلش بحثای کوچیک داشتیم انگار واقعا دنبال بهونه بود ولی اینکه هشت سال ادعای عاشقی داشت و کلی بحساب خ ...
نمیدونم چرا ولی احساس میکنم مجبور بوده ولت کنه همین که دوباره احوالت رو پرسیده فکر میکنم یچیزی این وسط هست کاشکی بری سرکتاب بگیری بپرسی ببینی دلیلش چیه اصلا کنجکاو نیستی ۸سال خیلیه این آدم بعد ۸ سال الکی بره
قبلش بحثای کوچیک داشتیم انگار واقعا دنبال بهونه بود ولی اینکه هشت سال ادعای عاشقی داشت و کلی بحساب خ ...
خواهرم، آن هشت سال فرصت داشت برات فرصتی را فراهم کنه بیاد خواستگاری اگر واقعا ارزش داشت. بنای زندگی و روح و روانت را بر باد نبند که هر دم به یه و ری می وزه. بر باد میری ها! تو خیلی ارزشمندی، دست نیافتنی باش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی کاش نبودیم و یکم سیاست داشتیم منی که همیشه بهش متعهد بودم وفادار بودم از خودم بخاطرش میگذشتم خونوادمو بخاطرش کنار گذاشتم در حد نگاهم بهش خیانت نکردم یهو گذاشت کنار
خودم هنوزم باورم نشده تموم شده اما باید دوباره پاشم🙃
دقیقا خونوادش خیلی اهل دعا گرفتنن ولی من دلم نمیخاد با دعا تو زندگیم بمونه
پس احتمال زیاد همونه درسته حق داری نخوای با دعا بمونه ولی خوب فکر کن چندسال از عمرت رو با دوستی باهاش گذروندی حیف نیست اخه زن شوهرهای دوره زمونه هم ۸ سال باهام نمیسازن شما ببین چه عاشق هم بودید حیفه عزیزم نزار خراب بشه من درکت میکنم من بخاطر غرورم درستش نکردم الان چندساله ازدواج کردم ولی هنوز تو ذهنمه هرچی میشه میگم شاید اون بود اینجوری نمیشد دعا نکن حداقل برو سرکتاب بگیر بگو چرا رفته تو قران نگاه میکنه بهت میگه هرچی باشه اگه براش دعا کردن باطلش کن ولی نزار بعدا تو دلت بمونه