2777
2789
عنوان

به من پیام نداد اما از دوستم پرسیده؟رابطه کات شده!

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 33 پست
قبلش بحثای کوچیک داشتیم انگار واقعا دنبال بهونه بود ولی اینکه هشت سال ادعای عاشقی داشت و کلی بحساب خ ...

نمیدونم چرا ولی احساس میکنم مجبور بوده ولت کنه همین که دوباره احوالت رو پرسیده فکر میکنم یچیزی این وسط هست کاشکی بری سرکتاب بگیری بپرسی ببینی دلیلش چیه اصلا کنجکاو نیستی ۸سال خیلیه این آدم بعد ۸ سال الکی بره 

قبلش بحثای کوچیک داشتیم انگار واقعا دنبال بهونه بود ولی اینکه هشت سال ادعای عاشقی داشت و کلی بحساب خ ...

خواهرم، آن هشت سال فرصت داشت برات فرصتی را فراهم کنه بیاد خواستگاری اگر واقعا ارزش داشت. بنای زندگی و روح و روانت را بر باد نبند که هر دم به یه و ری می وزه. بر باد میری ها! تو خیلی ارزشمندی، دست نیافتنی باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد ما دخترا ساده و زود باوریم🥲🥲🥲

خیلی کاش نبودیم و یکم سیاست داشتیم منی که همیشه بهش متعهد بودم وفادار بودم از خودم بخاطرش میگذشتم خونوادمو بخاطرش کنار گذاشتم در حد نگاهم بهش خیانت نکردم یهو گذاشت کنار

خودم هنوزم باورم نشده تموم شده اما باید دوباره پاشم🙃

نه از چیزی پیشم صحبت نکرد نگفت صرفا بخاطر این مشکله اما ما کلا خونوادمون مخالف بودن یبارم تا دوره ا ...

منم اینطوری بود ۶ سال با شوهرم دوست بودم همش اومدن و رفتن بابام رضایت نمیداد دعواها داشتیم بعد که عقد کردیم بازم کلی اختلاف و دعوا داشتیم 

تازه به آرامش رسیدیم 

استارتر فکر کنم هنوز به فکرته

مامان آراز و دنیز😍❤
نمیدونم چرا ولی احساس میکنم مجبور بوده ولت کنه همین که دوباره احوالت رو پرسیده فکر میکنم یچیزی این و ...

دقیقا خونوادش خیلی اهل دعا گرفتنن ولی من دلم نمیخاد با دعا تو زندگیم بمونه 

بعد ۸ سال یهویی کات کرد یا کم کم سرد شد؟ به نظرم هنوز براش مهمه که پرسیده اصلا دلیل نیاورد که چرا ...

خودم فکر میکنم از قبل میخاسته بره دنبال بهونه بوده

اما من بخاطر این ادم خیلی دوران سختیو دارم میگذرونم 

با همه وجودم حست میکنم من تو خونمون ابروریزی شد وحشتناک حالم بد میشد ولی میگذره

هر وقت خاسی بام حرف بزن کنارتم

دقیقا خونوادش خیلی اهل دعا گرفتنن ولی من دلم نمیخاد با دعا تو زندگیم بمونه 

پس احتمال زیاد همونه درسته حق داری نخوای با دعا بمونه ولی خوب فکر کن چندسال از عمرت رو با دوستی باهاش گذروندی حیف نیست اخه زن شوهرهای دوره زمونه هم ۸ سال باهام نمیسازن شما ببین چه عاشق هم بودید حیفه عزیزم  نزار خراب بشه من درکت میکنم من بخاطر غرورم درستش نکردم الان چندساله ازدواج کردم ولی هنوز تو ذهنمه هرچی میشه میگم شاید اون بود اینجوری نمیشد دعا نکن حداقل برو سرکتاب بگیر بگو چرا رفته تو قران نگاه میکنه بهت میگه هرچی باشه اگه براش دعا کردن باطلش کن ولی نزار بعدا تو دلت بمونه

منم اینطوری بود ۶ سال با شوهرم دوست بودم همش اومدن و رفتن بابام رضایت نمیداد دعواها داشتیم بعد که عق ...

خداروشکر که به عشقت رسیدی امیدوارم هرروزت خوشبخت تر از دیروزت باشی🌱

ولی میدونست من چقد حالم بد میشه توی نبودنش چقد برام مهمه حتی به خودم ی پیام نداد ک حالت چطوره یا بخاطر این چندسال ک علافت کردم معذرت میخام هیچی!

خواهرم، آن هشت سال فرصت داشت برات فرصتی را فراهم کنه بیاد خواستگاری اگر واقعا ارزش داشت. بنای زندگی ...

یبار اومد اما خونوادها نذاشتن گفتن بهم نمیخوریم....حالا تو ی سطحم بودن ولی انگار لج کردن

میترسم برم بگن دعاییم تو کار نیست خودش رفته بیشتر داغون شم💔

هرجور راحتی عزیزم منم جای خواهرت گفتم بعدا اذیت نشی 

من بعد ۵ سال بعضی وقتا سرکتاب میگیرم باز احوال اونو میپرسم 🥺گفتم توام مثل من بعدا برات حسرت نشه مواظب خودت باش عزیزم

هرجور راحتی عزیزم منم جای خواهرت گفتم بعدا اذیت نشی  من بعد ۵ سال بعضی وقتا سرکتاب میگیرم باز ...

ممنون که بفکر بودی عزیزم حالا باز فکرامو میکنم سنگامو وامیکنم با خودم اگه شد میرم 

بازم تشکر 🌱