2789
عنوان

غیرتی

425 بازدید | 34 پست

بتظرتون تو این دوره مردی که غیرتو حجاب و محدودیت کردن بدونه منطقیه؟ 

من که نمیتونم بپذریم کسی که محدودت کنه روت غیرتیه😐کاش تموم شن اینجور مردا 

یهبار زندگی کردیم، اونم که اینجوری شد.

ن

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بیمار روانی هست گلم 😂 منطقی کجا بود

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

شاید زن خیلی زیاد روی می‌کنه 

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

اینجوری تموم می شن که کسی با اینجور آدمی ازدواج نکنه. فقط یک خانوم پخته می فهمه محدود کردن نشانه محبت نیست. تا وقتی خانوما خیلی زود و بدون آموزش و تجربه از مدرسه فارغ می شن و می پرن توی ازدواج و اون پختگی رو ندارند همچنان گول چنین مردهایی رو می خورن متاسفانه. 

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.

نه

یه آدم کنترلگره که عقاید بسته و سنتی‌ای داره و احتمالا تو خانواده مردسالار بزرگ شده و خودشم منحرفه

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.