2777
2789
عنوان

اونایی که سه تا بچه دارین بهتون زمین دادن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2438 بازدید | 126 پست
نمی‌دونم چقد میشه دوتاوام  واسم خودم خونه درست کنم🤕

بچه اول ۴۰ 

بچه دوم ۸۰ 

متوجه نشدم یعنی با این پول میخوای چی کار کنی؟ 

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به شخصه مولتی میلیاردر نیستم خب ؟ اما وقت و حوصله پیگیری برای وام ۲۰ تومنی رو ندارم اصلا ارزشی ن ...

شما که مثل بقیه نمیای استارتر رو ناراحت کنی.

من منظورم به چند نفر اول تاپیک بود.

خب کم کاری از خودته عزیزم.

اول که ۲۰ تومن نیست.

دوم همون رو حوصله به خرج بده بگیر که کمک خرجی باشه برات.

مثلا مهر ماه میگرفتی میدادی طلا الان دو برابر شده بود.

هم خودت استفاده میکنی هم بچه ات.

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍
واقعن بنظرت زودمیدن؟

بستگی به بانک داره ما تجارت سه ماه کشید .سال قبل 

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
نخیر عزیزم  تو یه شرایطی هستیم که واقعا وام و لازم داریم  گفتم که مسکن داشتیم لازم داشتی ...

عزیزم یه عده هستن که عقلشون به اندازه مردمک چشمشونه

به خزعبلات اینا گوش نده

حالا که خداروشکر بچه داری،،،چرا از امکاناتی که میدن استفاده نکنی؟!

خوب میکنی که پیگیری

بچه اول ۴۰  بچه دوم ۸۰  متوجه نشدم یعنی با این پول میخوای چی کار کنی؟

سلام عزیزم من امسال بچه اولمو باردارم به ما وامی چیزی نمیدن؟؟؟

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚