2777
2789

من بااین خانواده 3ساله صحبت هم نمیکنم حتی

بعد پدرشوهرم به شوهرم گفته برو به زنت بگو بره به فلانی رای بده

خدایا اینا چقدرررر پرروهستن

بعد شوهرم که بهم گفت بیا بریم رای بدیم وگفتم نمیام. بهش برخورده واخماش رفته تو هم.... 

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه شوهرت بااینکه اخلاقای بدی داره ولی وقتی ب حرفش گوش نمیدی باهات درگیر نمیشه .بنظرمن دشمنیتو باشوهرت علنی نکن سیاست داشته باش بلکه ازین طریق ازش پول بکشی 

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من