fatijoooonam مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 3996 عنوان فگرفتم نوشته بود.... 60 بازدید | 10 پست فال گرفتم نوشته بود از فردی چاق با موهای مشکی و ابروی پهن و چانه ای پرچانه ای پر یعنی چی؟؟؟؟دوری کنید چانه ای پر منظورش پر مو یا چی؟بستگی داره کدوم باشه تا بدونم کیع.ذهنم درگیر شد بگید منظورش چی بوده؟ 1403/02/21 | 21:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sنو_عروس_قرن_جدیدs عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 1686 فا ل چی گرفتی ؟ حافظ؟ نتی؟ خالقت را شکر مامان❤️🙏🏻
شهرآورد عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 5017 چاق فک کنمایناکه صورتشون خیلی گرده ولی به این فالای مجازی اعتماد نکنهمش درست نیست برای ازدواج خودتون و اطرافیان لینک چله ازدواج@cheleh_ezdewaj
fatijoooonam مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 3996 چاق فک کنم ایناکه صورتشون خیلی گرده ولی به این فالای مجازی اعتماد نکن همش درست نیست چانه ای پر منظورش ریش بوده؟آخه خیلی چیزایی که میگه درمورد شخصیت درسته
sنو_عروس_قرن_جدیدs عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 1686 حافظ حزب پس چرت و پرته توجه. نکن سرگرمی باشه واست خالقت را شکر مامان❤️🙏🏻
fatijoooonam مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 3996 حزب پس چرت و پرته توجه. نکن سرگرمی باشه واست خوب اگه چانه ای پر منظورش ریش باشه یه همچین فردی هست
شهرآورد عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 5017 چانه ای پر منظورش ریش بوده؟ آخه خیلی چیزایی که میگه درمورد شخصیت درسته ببین دیدی بعضیا خیلی صورتشون گرده مثلا برای ما چونه مون خیلی مشخصه و لاغرتر از گونه ستواسه اونا نه همش یکدستهفک کنم منظورش همینه برای ازدواج خودتون و اطرافیان لینک چله ازدواج@cheleh_ezdewaj
fatijoooonam مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 3996 ببین دیدی بعضیا خیلی صورتشون گرده مثلا برای ما چونه مون خیلی مشخصه و لاغرتر از گونه ست واسه ... جالبه یه همچین دوتا فرد این شکلی هست یکشون فقط لاغر تره از ادنیکی و جدیدا خیلی بهشون نزدیک شدم😂😂
شهرآورد عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 5017 جالبه یه همچین دوتا فرد این شکلی هست یکشون فقط لاغر تره از ادنیکی و جدیدا خیلی بهشون نزدیک شدم😂😂 حالا شاید درست نباشهچون ف ال حافظ گاهی یه مشخصاتی به آدم میده که اصلا همچین آدمی تا به حال حتی ندیدیهمیشه درست نیست فالاشحالا قضاوت نکن اونا روولی حواستو نسبت بهشون بیشتر جمع کن برای ازدواج خودتون و اطرافیان لینک چله ازدواج@cheleh_ezdewaj
fatijoooonam مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 3996 حالا شاید درست نباشه چون ف ال حافظ گاهی یه مشخصاتی به آدم میده که اصلا همچین آدمی تا به حال حتی ندی ... اوهوم نبابا دوستیمو که بهم نمیزنم ولی حواسم بهش هس