2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدنبود

ولی روانیهای نی نی سایت انگارآموزش ویژه توی اسرائیل دیدن بیان رومخت

منم کلی فحش پشت سرمیدم دلم خنک میشه😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

معمولی بود 

نه خوشحالم نه ناراحت 

اروم

اره مهمون داشتیم

تا وقتی امتحانات هست افتضاح 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
بدنبود ولی روانیهای نی نی سایت انگارآموزش ویژه توی اسرائیل دیدن بیان رومخت منم کلی فحش پشت س ...

راحت باش جانم خودتو بخاطر کسایی ک ن میبینی ن میشناسی اذیت نکن دنیا بی اهمیت تر ازین چیزاش ک دلخور شی بابت چیزا بیخود

معمولی بود  نه خوشحالم نه ناراحت  اروم اره مهمون داشتیم تا وقتی امتحانات هست افتضاح&nb ...

عاای منم دیشب ۱۲ مهمونام رفتن از ۴ اومده بودن صبم باز مهمون الانم برادر زاده م خونمونه پاهام لمس شده انقد سرپا موندم امروز یکمم عصبی طورم حوصله هیشکیو ندارم

روز خیلی خوبی نبود!

یه نفر رو بردم تعلیم رانندگی ماشین رو کوبید!

برگشتنی انقد اعصابم خراب بود که یه نفر جا پارکمو گرفته بود، یجور ملایمی زدمش دفعه آخرش باشه جای کس دیگه ای رو میگیره!🥲

یه دوش گرفتم، اومدم بخوابم، یه فامیل دور با 4تا بچه کوچیک اومدن خونمون!🥲😂

اره به همه میپرم البته تو دنیای واقعی نه اینجاا

ن من کلا ادمی ام که حوصله بحث با هیشکیو ندارم دلیل خودمو برا مخالفت یا موافقت با حرف اطرافیان میگم قبول کردن ک هیج نکردنم حرف اونا درست اصن😂

عاای منم دیشب ۱۲ مهمونام رفتن از ۴ اومده بودن صبم باز مهمون الانم برادر زاده م خونمونه پاهام لمس شده ...

واااای صب تاشب مهمون یعنی خدا رحم کنه بهت 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
روز خیلی خوبی نبود! یه نفر رو بردم تعلیم رانندگی ماشین رو کوبید! برگشتنی انقد اعصابم خراب بود که ی ...

عزیزززم خسته نباشی واااای بچه کوچیک عصابشو واقن نداررممم منم براددزاده م خونمونه ارومه ی ساعت دیگه میره

راحت باش جانم خودتو بخاطر کسایی ک ن میبینی ن میشناسی اذیت نکن دنیا بی اهمیت تر ازین چیزاش ک دلخور شی ...

باورکن من۹۰دزصدپیامهای دیگران رونمیخونم

آحه چکارپیامهای من دارن😁😂🤣🤣🤣🤣

جالبه۱ساعت پیش طرف نظرسنجی اسم گذاشته جوابش رومیدم پاچه میگیره😁😂🤣🤣🤣🤣

فکرکنم افسردگی بعدزایمان گرفته بود😁😂🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣