بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی روانیهای نی نی سایت انگارآموزش ویژه توی اسرائیل دیدن بیان رومخت
منم کلی فحش پشت سرمیدم دلم خنک میشه😁😂🤣🤣🤣🤣🤣
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
چندروز بود ازهمسرم دلخور بودم خداروشکر امروز رفع شد صحبت کردیم این چندروزم چون اعصابم خورد بود خیلی به خونه نرسیده بودم دیگه همش کارای خونه رو انجام دادم
عاای منم دیشب ۱۲ مهمونام رفتن از ۴ اومده بودن صبم باز مهمون الانم برادر زاده م خونمونه پاهام لمس شده ...
واااای صب تاشب مهمون یعنی خدا رحم کنه بهت
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
راحت باش جانم خودتو بخاطر کسایی ک ن میبینی ن میشناسی اذیت نکن دنیا بی اهمیت تر ازین چیزاش ک دلخور شی ...
باورکن من۹۰دزصدپیامهای دیگران رونمیخونم
آحه چکارپیامهای من دارن😁😂🤣🤣🤣🤣
جالبه۱ساعت پیش طرف نظرسنجی اسم گذاشته جوابش رومیدم پاچه میگیره😁😂🤣🤣🤣🤣
فکرکنم افسردگی بعدزایمان گرفته بود😁😂🤣🤣
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣