2777
2789
عنوان

سیاه شدن نوزاد در خواب

197 بازدید | 15 پست

سلام مادرا تو رو خدا بهم راهنمایی کنید،کسی بوده بچش توی خواب سیاه شده باشه؟؟؟من بچم وقتی ۶روزش بود داشتم عوضش میکردم سیاه شد  ۱۲روزش بود بعد اینکه حمومش کردیم و مامانم سرشو شست تو خواب دو بار سیاه شد...و بعد اون تا الان که ۵۱ روزشه اصلا این اتفاق نیفتاد توی هر سه مورد اروغشو نگرفته بودم ...دکترا هر کدوم تشخیصی دادن نوار مغز و قلب هم سالم نشون داد ،،،از اون موقع اصلا آرامش ندارم.‌‌تو رو جان بچتون اگه تجربه ای دارید کمک کنید شب و روز خواب ندارم اصلا،دارم به خودکشی می رسم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلم اگه چیزی شده بود نوار مغز حتما نشون میداد پی پی نکرده بود چون بعصی بچه ها وقتی پی پی میکنن زور میزنن و اینطور میشه حتی تو خواب یا احتمالا خفگی داشته واسه چند ثانیه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
آخه نوزادا اکثر نفق دارن و مدفوع که میخوان بکنن یا دلشون که میپیچه کبود میشن دیگه 

اره دقیقا موقع مدفوع اینطور میشن

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
اروووم باش اسی. پسر عمه منم اونجوری میشد  ی ذره موقع خواب سرشو بالاتر گذاشتیم درس شد راه تنفسش ...

تو خواب سیاه میشد حالت خفگی؟؟؟چند وقتش بود الان خوبه؟

اکسیژن خونشو چک کنین

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
همون لحظه بردیم بیمارستان و اوکی بود ...تو خواب خفه شده بود

من تجربه ای ندارم ولی ممکنه شیر پریده باشه تو گلوش

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
تو خواب سیاه میشد حالت خفگی؟؟؟چند وقتش بود الان خوبه؟

اره تو خواب اونجوری شدع بود.عمم میگفت شیر داد بهش خوابش برده بود نوزاد پنج روزه میگفت گذاشتم سر جاش ک مثلا بخوابه ، می‌ره تلفن جواب بده میاد میبینه بچه سیاه کبود شده فوری برمیداره میزنه کمرش چن باری بچه با گریه نفسش میاد. دکترا گفته بودن شیر میمونه دهنش میره راه نفسش میگیره یکم سرشو بالا میذاشتن الان خوبه خوبه سه سالشه