چرا یه عده شک کردن.پس چرا من اصلا تووی تاپیکاش تناقضی ندیدم هیچوقت. چرا حس میکنم واقعا این زندگی واقعیش بود. خب چیز خاصی هم نداشت بگی دروغ بود که ادم شک کنه.
آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...
چرا یه عده شک کردن.پس چرا من اصلا تووی تاپیکاش تناقضی ندیدم هیچوقت. چرا حس میکنم واقعا این زند ...
انقدر کاربری داشت از گذشته و دروغ گفته بود که همه حق دارن،مثلا الان تو این کاربری اصلا اسمپسرشو دیکه نیاورد،و الکی میگفت دو تا دختر داره که خودش گهگاه سن و سال و جنسیت بچه هاش یادش میرفت
این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
بچه ها میگن اصلا یزدی نیست و با حساب کاربری قبلیش اصفهانی بوده 😂 واقعا هدفش چی بود میخواست بگه شوه ...
دیقا یزد یکی از شهرهایی که انقدر کارخانه و کارگاه و ظرفیت داره اصلا امکان نداره کسی بیکار بمونه، از شهرای دیگه مهاجرت میکنن میرن یزد بعد ایشون یزدی باشه و بیکار باشه
میخواد چشم زخم و از خودش دور کنه🤣😂 بعضیا مدار زندگیشون بر پایه ی سیاه نمایی میچرخه
کاربری جدیدشو پیدا نکردی ،اگه پیدا کردی به منم بگو منمطمئن مهمون روز یه سیمکارت رسیده دستش گفته یه داستان بسازم و ملت و بزارم سر کار ،برم با کاربری جدید بیام ،والا اگه خدایی نکرده حتی شوهرش مرده بود هم بعد یه ماه باید پیداش میشد ادمی که تا تو کلانتری گوشی دستشه تاپیک میزنه
دیقا یزد یکی از شهرهایی که انقدر کارخانه و کارگاه و ظرفیت داره اصلا امکان نداره کسی بیکار بمو ...
منم به همین فکر میکردم شرایط ورود به کار توی یزد خیلی آسونتره و گاها معافیت سربازی و سن بالا و یا سابقه اعتیاد رو هم در نظر نمیگیرن و به همه اجازه کار میدن
وگراینکه کسی خودش دلش نخواد کار کنه وگرنه موقعیتش هست
بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم : کتاب که می خوندم برخی اوقات که به مطلب جالبی که می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای از دوستان بحثی داشتیم دربارهی که در جهان و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست میگیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم بود یه جمله دیدم : طبیعت به قانون ظلم حرکت میکند من این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش رفتم دیدم بله دو سوم حیوانات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه رو بکشن .و در دنیایی که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه بمیره صحبت از عدل معلومه نفهمیدن جهانه. بنابراین طبیعت قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که میتونه عادلانه عمل کنه و باید عادلانه عمل کنه و این تنها صفت و امتیاز من و شماست به خاطر آزادی که داریم. ولی اگه در بند طبیعت بمونیم ما هم به همون اندازه ظالمیم که بقیه موجودات به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی