2777
2789

میخوام فقط بدونم چون من شوهرم قبلا خودش واسه خونه خرید میکرد الان میگه من وقت ندارم خودت بگیر میخوام بگم واسه لباس و لوازم شخصیمم جدا پول بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی وقتا با خودم میگم خوشبحال خانمای شاغل )منظورم صرفا شما نیستی)من شاغلم برای خونه و ...هزینه نمیک ...

من خودم شاغل بودم البته تو خونه هرچی درمیتوردم میدادم شوهرم چون کار زده بود با داداشم که برشکست شد اول ازدواجمونم رفت سربازی کلا هیچ خرجی نداشتم الانم ۱۲ ساله باهمیم شاید کلا ۱۲ دست لباس خریده باشم با حقوقش قبلشم دانشجو بود

من یکی از کارت هاش دستم هرچی بخوام برای خودم یا خونه میگیرم ولی زیر بار اینکه کامل خرید خونه با من ...

اخه من یک ماه ۷ تومن گرفتم ازش واسه خونه کلی خرید کردم با شیرخشک و پوشک و داروهای بچه آخرم جوابم این شد که ولخرجی کردی در حاای که خودش به ۱۵ نرسیده پولش،تموم میشد من تا ۲۵ حداقل رسوندم

اخه من یک ماه ۷ تومن گرفتم ازش واسه خونه کلی خرید کردم با شیرخشک و پوشک و داروهای بچه آخرم جوابم این ...

اشتباه محض که زیر  بار خرید خونه برید

وظیفه مرد مدیریت مالی زندگی

من فقط خورد ریز اگه لازم باشه میخرم

مثلا بیرونم یکم سبزی خوردن میگیرم

اشتباه محض که زیر  بار خرید خونه برید وظیفه مرد مدیریت مالی زندگی من فقط خورد ریز اگه لازم با ...

اره اشتباه کردم الان واسه خودم هیچی نگرفتم ولی اسمش لین شده که پول میدم بهت دگ،خودش،از عید به اونور چند دست لباس،گرفته گفتم من ی لباسم نمیگیرم سالی ی بار میگه پل ک دادم در حاای که نمیمونه

اره اشتباه کردم الان واسه خودم هیچی نگرفتم ولی اسمش لین شده که پول میدم بهت دگ،خودش،از عید به اونور ...

خرید برعهده مرد هست

اگه گفت نمیرسم بگو موقع برگشتن از سر کار بهت پیام میدم گوشیت و چک کن ی خرید کوچولو برو

من تقریبا تو ماه یکی دوبار میرم باهاش فروشگاه عمده خرید میکنم برای چند وقت 

اینجوری دیگه مدام نمیخواد بهش بگم فلان چیز و بخر

من یکی از کارت هاش دستم هرچی بخوام برای خودم یا خونه میگیرم ولی زیر بار اینکه کامل خرید خونه با من ...

منم با وجود اینکه همسرم مرزبانه و ماموریت میره هیچوقت قبول نکردم خودم خرید کنم 

همیشه خریدامون ۹۰ درصد باهمه یا خودش تنها میره

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....