بعضی وقتا با خودم میگم خوشبحال خانمای شاغل )منظورم صرفا شما نیستی)من شاغلم برای خونه و ...هزینه نمیکنم ولی واقعا فکراینکه چقدر از شوهرم هم بگیرم نمیکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعضی وقتا با خودم میگم خوشبحال خانمای شاغل )منظورم صرفا شما نیستی)من شاغلم برای خونه و ...هزینه نمیک ...
من خودم شاغل بودم البته تو خونه هرچی درمیتوردم میدادم شوهرم چون کار زده بود با داداشم که برشکست شد اول ازدواجمونم رفت سربازی کلا هیچ خرجی نداشتم الانم ۱۲ ساله باهمیم شاید کلا ۱۲ دست لباس خریده باشم با حقوقش قبلشم دانشجو بود
من یکی از کارت هاش دستم هرچی بخوام برای خودم یا خونه میگیرم ولی زیر بار اینکه کامل خرید خونه با من ...
اخه من یک ماه ۷ تومن گرفتم ازش واسه خونه کلی خرید کردم با شیرخشک و پوشک و داروهای بچه آخرم جوابم این شد که ولخرجی کردی در حاای که خودش به ۱۵ نرسیده پولش،تموم میشد من تا ۲۵ حداقل رسوندم
اشتباه محض که زیر بار خرید خونه برید وظیفه مرد مدیریت مالی زندگی من فقط خورد ریز اگه لازم با ...
اره اشتباه کردم الان واسه خودم هیچی نگرفتم ولی اسمش لین شده که پول میدم بهت دگ،خودش،از عید به اونور چند دست لباس،گرفته گفتم من ی لباسم نمیگیرم سالی ی بار میگه پل ک دادم در حاای که نمیمونه
این ماه بچه دومم به دنیا میاد میگه من ده تومن میدم تو باهاش شیرخشک و پوشک و دارو و وسایل خونه مثل گوشت و مرغ و اینا با خرید خودت بکن،یعنی ده تومن خوبه؟