2777
2789

ارزززش داره؟؟؟

شوخی میکنی؟؟؟

من سه سالههه دارم یاد میگیرممم 

عشقمههه یعنییی عشقمم

ربطیم ب مدرک نداره🩵

یعنی برنامه نویسی=پول

نارنگی گم شده جناب یونگی هسم🍓 کار دقیقا از اونجایی خراب شد ک بجای اینکه اوضاع مشجین باشه شد مشکوک...)[...ARMY...]  

بنظرم اگر کامیپوترها رشتت اره 

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بازار کارش چطوره  کجاها میگیرن برای این کار

بازار کار؟

بنظرم در همین حد بگم ک تو کل کشورهای جهان پر در امدترینه

دوبرابر شغل پزشکی

بنده خودم ۱۶ سالمه 

تقریبا۱۰سالم بود کلاس آنلاین خصوصی شرکت کردم ک دبیرم یکیش هندی و آمریکایی بودن...بعد اون ک راه افتادم خودم خود آموز خوندمو .. 

نارنگی گم شده جناب یونگی هسم🍓 کار دقیقا از اونجایی خراب شد ک بجای اینکه اوضاع مشجین باشه شد مشکوک...)[...ARMY...]  

منم برنامه نویسم. خدایی حال میده.

تا چند هفته دیگه ام یه کلاس راه اندازی میکنم و رایگان زبون برنامه نویسی C#.NET رو آموزش میدم. اینجوری با پایه برنامه نویسی آشنا میشید. هرکی خاست شرکت کنه بهم پیام بده اسمشو بزارم توی لیست. کلاسم حضوریه و سمت شرق تهرانم ساختمون سرای محله

بازار کار؟ بنظرم در همین حد بگم ک تو کل کشورهای جهان پر در امدترینه دوبرابر شغل پزشکی بنده خودم ۱ ...

یاد گرفتنش چقد زمان میبره؟؟

از شروع یادگیری تا بهره برداری و رسیدن به درآمد؟؟

هزینه یادگیریش چقدره؟؟

روی چقدر باید وقت بزارم؟؟

ممنون میشم جواب بدی

یاد گرفتنش چقد زمان میبره؟؟ از شروع یادگیری تا بهره برداری و رسیدن به درآمد؟؟ هزینه یادگیریش ...

بستگی ب وقتیه ک بذارین و هوش و علاقتون

درامد هم بعد از یادگیری کامل

هزینه یادگیری هم بستگی داره

من اون اولا دبیرام از خارج کشور مث امریکا،هند،استرالیا بودن

هنوزم شمارشونو دارم و اگر میتونستم میدادم ولی امکانش نیست

از اونور بعد مدتی ک راه افتادم خودم از یوتویوب دبیرای خارجی فیلماشونو میدیدم

بعد از ی مدت دیگه وارد دوره های دانشگاه هاروارد شدم که اون ها هم رایگان فیلمشون تو سایت دانشگاه هاروارد هست

بستگی ب وقتیه ک بذارین و هوش و علاقتون درامد هم بعد از یادگیری کامل هزینه یادگیری هم بستگی داره م ...

خالی بندی بسه. بعضیا واقعا میان اینجا و سوالای واقعی میپرسن و ممکنه با صحبت های شما گیج بشن!

خالی بندی بسه. بعضیا واقعا میان اینجا و سوالای واقعی میپرسن و ممکنه با صحبت های شما گیج بشن!

اولا ایشون دخترخاله بندس

خالی بند مادر محترمته

اینکه تو تویه خونه نشستی شام نون خشک میخوری..دلیل نمیشه کاربرای اینجا مثل شما باشن

ایشون مادر پدرش استاد دانشگاهه

چیزی ک فک نکنم یدونه تو جده شمام وجود داشته باشه

خودشم داره واسه اکسپت دبیرستانای هلند میخونه..اکثر دوستاش رفتن

قبلا هم در این باره در اکانت قبلیش تاپیک زده بود و عکس کلاساشو گذاشته بود

کاربرای اینجاهم دیدن و شاهدن

پس اینو بدون همه_مثل_خانواده_تو_فق# یر_نیستن_چه_از_لحاظ_پول_چه_عقل

خوده منم کاربرای اینجا میدونن دانشجویه دندانمو دارم برای پذیرش خارج از کشور اقدام میکنم....از هرکی میخوای میتونی بپرسی!!!

[برای رسیدن ب خواستم و هدفم ی صلوات می‌فرستی ؟💞]       "جِی" برای واقعی بودن زیادی خوشگله. . .!

@niniyar_3 همین مونده بود یسری مرده خاله زنک جم شن تو این سایت بعد ب زنا بگن خالی بند

بخداقسم اگ تعلیقش نکنین ..لاقل ی تذکر کوچیک ندین واقعا.........

[برای رسیدن ب خواستم و هدفم ی صلوات می‌فرستی ؟💞]       "جِی" برای واقعی بودن زیادی خوشگله. . .!