2777
2789
عنوان

چه وضعی شده

42 بازدید | 3 پست

با شوهرم رفته بودیم پایین ترین منطقه تهران برای خرید یه قطعه برای کار همسرم همه فروشنده های این صنف اکثرا آقا هستند توی یکی از مغازه ها دختر ۲۰ ساله فروشنده بود وقتی شغل همسرم پرسید شروع کرد لاس زدن و نگاه بازی چشاشو چسبوند به تخم چشم شوهرم حالا موهای شوهر من زود سفید شده میخوره جای باباش باشه. من  تو مغازه نشسته بودم رو صندلی ناظر اعمال دخترک عبدل آبادی.
چند دقیقه تحمل کردم بعد بهش گفتم خوبی گفت ممنون گفتم قیمت فلان چیز چنده و گفت دوباره رفت تو نخ شوهرم.
شوهرم شکم داره به شکم شوهرم و ... نگاه می‌کرد  من از جام بلند شدم رفتم کنارشون گفتم صاحب مغازه برادرته گفت نه گفتم خیلی شبیه هستین مخصوصا بینی هاتون (حالا بینی صاحب مغازه تو آفساید بود)
جا خورد

شوهرم متوجه رفتار این خانم شده بود بهش نگاه نمیکرد دختره گفت آب و چای هست میخواین براتون بیارم گفتم نه تو ماشین هست و به شوهرم گفتم بیا بریم دور بزنیم قیمت بهتر پیدا کنیم 
اومدیم بیرون
دخترا چرا اینجوری شدن واقعا تاسف باره 
قیافش هنوز درست شکل نگرفته بود لباساش معمولی آرایش غیر حرفه ای رژ لبش ماسیده بود 
با مداد خط چشم کشیده بود پشت چشمش پخش شده بود  

فروشنده هم رفتارشون میدید شوهرم گفت اینا استخدام میشن که مشتری مرد که میاد حتما خرید کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.