2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه پدر مادرا فحش میدن؟ فکر کنم این یک به هزار باشه

من محیط فرهنگی و مودبانه نبوده همش ولی فحش دادن تو خونه ما همیشه قفل بوده

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

مگه پدر مادرا فحش میدن؟ فکر کنم این یک به هزار باشه من محیط فرهنگی و مودبانه نبوده همش ولی فحش دادن ...

عه برگشتی؟مگه خدافظی نکردی گفتی دیگه نمیام😆

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
عه برگشتی؟مگه خدافظی نکردی گفتی دیگه نمیام😆

چرااااا همتون یادتووونهههه😂😂😂ببین فقط دو روز طاقت اوردم هشت نه ساله اینجام داشتم دیوونه میشدم دیگ تصمیم گرفتم تایم کمتری بیام😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه که باید فحش بلد باشه اما تکرار نکنه

من بچه ام ر  پاستوریزه بار اوردم 

بعد یکی گفته بود  گ و ه خوردی 

اونم گفته بود تا حالا نخوردم مزه اش چیه 

اصلا نمی فهمید گوه یعنی چی بعد که گفتم پی پیه ...

گفت بیشعور به من داشت توهین میکرد

❤❤❤