2777
2789
عنوان

خسته شدم از دست دخترم💔

342 بازدید | 19 پست

منی ک هی بقیه رو واسه کتک زدن بچه قضاوت میکردم منی ک همه از صبوریم میگفتن کم اوردم...

همه میگفتن عشق میکنیم رفتارتو با دخترت میبینیم همیشه باهاش خوب بودم ولی الان به حدی اذیتم میکنه ک میزنمش و تهش میشینم کلی گریه میکنم کم اوردم همش جیغ میزنه بد اخلاقه باباشو میزنه باهاش نمیتونیم حرف بزنیم از بس بد اخلاقه.هی بغلش میکنم اروم بشه باهاش حرف میزنم ولی اصن حالیش نیس ک ادمو مجبور میکنه بزنتش بقران کم اوردم روانشناسم رفتیم تاثیر نداشت بخدا خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭

حساس نشو کاربری دست سه نفره :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اگر بخوای از تنبیه بدنی استفاده کنی یه اصولی داره که باید بلد باشی . 

توی تربیت فقط مهربونی فقط اروم بودن فقط عزیزم جونم جواب نمیده تنبیه و تشویق باید با هم باشه حالا این که توی هر موقعیتی چه تنبیهی مناسبه این مطالعه و اگاهی و ازمون و خطا میخواد . اون تنبیه بدنی هم اگر اصولشو بدونی میدونی که جاهای خیلی خیلی معدودی جواب میده 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

از روانپزشک کمک بگیرید اگه خدایی نکرده مشکلی مثل بیش فعالی داشته باشه از الان قابل کنترله ولی اگه سنش بره بالاتر مشکل ساز میشه هم از نظر اجتماعی هم درسی چون تمرکزو بهم میریزه

حتی اگر بخوای از تنبیه بدنی استفاده کنی یه اصولی داره که باید بلد باشی .  توی تربیت فقط مهربون ...

هیچی جواب نمیده بخدا فقط جون ادمو به لبش میرسونه

عزیزم نباید بزنیش بزار به حال خودش باشه شما کوتاه بیا  با لطافت حرف بزن باهاش متوجه نشد یا عص ...

ما  کاریش نداشته باشیم اون وسایلاشو پرت میکنه با مشت میزنه به دیوار مارو میزنه

از روانپزشک کمک بگیرید اگه خدایی نکرده مشکلی مثل بیش فعالی داشته باشه از الان قابل کنترله ولی اگه سن ...

نه روانشناس گف بیش فعال نیس گف فقط دنبال جلب توجهه وارد دوران لجبازی شده

ما  کاریش نداشته باشیم اون وسایلاشو پرت میکنه با مشت میزنه به دیوار مارو میزنه

این عصبانیت حتما یه علتی داره!

اتفاقی رفتاری چیزی باعث نشده اینجوری شه؟

با همسن و سالای خودش هم همبن جوریه؟

هیچی جواب نمیده بخدا فقط جون ادمو به لبش میرسونه

نه ببین میدونم خسته ای ولی از اون طرف بوم نیفت . بچه سه سالشه یعنی چی که جواب نده ؟ فقط نباید بذاری حس کنه با جیغاش زور میفته دستش . توی نت سرچ کن روش های مقابله با لجبازی کودک سه ساله یا روش های تربیت کودک سه ساله کلی مطلب برات میاد . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚