2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب ببین شوهرمنم دست بزن داره ولی اخلاقای خوبم داره مثلا خرجی همیشه بهم میده توخونه گاهی ظرفارومیشور ...

شوهرم من رفیق باز نیست

ماهی دوبار میگه بزار برم من نمیرارم

هربار میره دعوا درست میکنم

محبتش بی اندازه زیاده(کلامی،گاهیم گل میخره وگرنه هدیه انچنانی نه)

طرفمو خیلیییی جلو خانوادش میگیره

پول و اینام بااینکه خودم شاغلم میده

سنش کمه۲۲سالشه

ولی تو دعوا چشاشو میبنده هرچی میخاد میگهههه و در اخر میزنههه😭

میدونی معنیه جونتوورداردرروخودتونجات بده چیه تهش یعنی میکشت پس تابچه نداری درروفردانمیتونی بابچه زیر ...

از کامنتهایی که میزاری واقعا ناراحت میشم خدا بهت ارامش بده و همسرتو سرعقل بیاره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خدا کنه متوجه بشه چون هنوز اول راهه

مردهاهیچوقت نمیگم مامشکل روان داریم هیچ مردی به روانپزشک مراجعه نمیکنه همشون میگن ماسالمیم ازنظرروانی اینافقط مازنهاروروانی میکنن ،رفته رفته مازنهاروهمذشبیه خودشون روانی میکنن حوصله داریایبایه مریض روانی بخوای ادامه بدی وخودتم ناراحتی اعصاب بگیریا

از کجا باید اقدام کنم؟لبمو ترکونده باد کرده و دستمم کبود

خدایاااا 

این دفعه دیگ یه جاتو میشکنه فردا اول وقت برو شکایت کن بعدم برو خونه بابات ب مادر شوهرت چیزی نگو ک جلوتو نگیرن 

لباساتو بر ندار ک متوجه نشن فقط مدارک شناسایی رو بردار برو دادگاه شکایت کن یک راستم برو خونه بابات عزیزن

منو تو شاید دنیامون یکی بود🤍