2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باباش کلی نفرررینش کرد مامان و خاهرشم کلی باهام گریه کردن گفتم پشتمو میگیرن

هیچ خواهر شوهر مادرشوهرش پشت داداش و پسرش رو ول نمیکنه پشت عروس رو بگیره

همش فیلمه 

گول نخور عزیزم 

شما معلومه یکم ساده هم هستی ک شوهرت رو چند بار بخشیدی و ب خانوادت چیزی نمیگی

منو تو شاید دنیامون یکی بود🤍
تقصیر خودته ۱۱ سال ازدواج کردم هنوز دستم روم‌بلند نشده  با یک زبون ۴۰ متری ک دارم

همسر من مرد مهربون و صبوری هستن

یه بار کفرشو درآوردم اوایل ازدواج بوو گفت میزنمت گفتم بزن ببینم چطور میزنی 😐😐😐 جرات داری دستت بخوره بمن ببین چه بلایی سرت میارم خراب میشم رو سرت

یعنی اونهمه سلیطگی از من واقعااااا غیرمنتظره بود خودمم جا خوردم😂😂😂😂

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
نه

تو تیپیک قبلیت گفتی شوهرم بیکاره

یک مامان پرسپولیسی❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️.          یک دختر خوشگل دارم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍         یکی هم تو راه🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
همسر من مرد مهربون و صبوری هستن یه بار کفرشو درآوردم اوایل ازدواج بوو گفت میزنمت گفتم بزن ببینم چطو ...

😂😂😂😂😂

بعضی وقتی ها باید سلیطه شد

یک مامان پرسپولیسی❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️.          یک دختر خوشگل دارم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍         یکی هم تو راه🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
من میدونه دوسش دارم سو استفاده میکنه

حتما با خانواده خودت در جریان بزار

اگه زدن براش تبدیل به عادت بشه خیلی عذاب خواهی کشید هیچ عزت نفسی برات نمیمونه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

الان تصمیمت چیه

میخوای ادامه بدی با همچین آدمی ک میدونی تهش سراب؟؟

حتما با یه روانشناس صبحت کن راهنمایی بگیر

بمولا که قد پسران سرزمینم یجوری شده که دیگه کم کم باید با جمله‌ی پسر باید بغلی باشه خودمون رو قانع کنیم  
خیلی اخلاقای خوب داره اما من سر دوستاش محدودش میکنم و حساسم ولی میدونم ب هییییچ وجه حق نداره بزنه

خوب ببین شوهرمنم دست بزن داره ولی اخلاقای خوبم داره مثلا خرجی همیشه بهم میده توخونه گاهی ظرفارومیشوره ولی رفیق بازه هیچ وقت به من اوایل زندگیم محبت نمیکردهیچوقت خونه نبودهمش منزل مجردی بود ولی من افسرده شدم الانم گاهی خوبه گاهی قاطی سربچهذهامم دادمیزنه شدید

الان تصمیمت چیه میخوای ادامه بدی با همچین آدمی ک میدونی تهش سراب؟؟ حتما با یه روانشناس صبحت کن راه ...

نمیدونم الانم خونه اونا هستم

خونه پدرم جایی دیگه اس نمیشع برم

واقعا نمیدونم

چند بار دیگ دست بلند کنه عشقی باقی نمیمونه خودتو نجات بده اینو گوش کن واقعا

عشق اگ احترام باشه پایداره ولی شوهر شما احترامی نگه نداشته مطمئن باش چند سال دیگ عشقی نمیمونه 

فقط باز یه بچه میاری ک بدبختش میکنی🖤

خوب ببین شوهرمنم دست بزن داره ولی اخلاقای خوبم داره مثلا خرجی همیشه بهم میده توخونه گاهی ظرفارومیشور ...

بازم مشکل داره شوهرت یه خرجی دادن ک نمیشه خصلت خوب