سلام یه موضوعی چند وقت پیش اتفاق افتاد برام گفتم تعریف کنم،روز نامزدی خواهرشوهرم بود من و همسرمم رفته بودیم رفتار یکی از دوستای خواهرشوهرم با همسرم خیلی رو مخ بود تا جاییکه قشنگ میامد کنارش دست میزد روشونه اش با اینکه میدید من نشسته ام و دارم نگاه میکنم به روی خودش نمیاورد و کارش رو ادامه میداد حتی آخر سر بساط قلیونش هم آورد کنار همسرم نشست و شروع کردن به کشیدن، خلاصه من اونشب با اینکه اعصابم خراب شده بود خیلی تحمل کردم ، دوسه روز بعدش به یکی از خواهرشوهرام پیام دادم که من از رفتار اون دختره اونشب اصلا خوشم نیومد خیلی گرم میگرفت با همسرم خواهشا بهش تذکر بدید، اما یهو دیدم جبهه جرفت علیه من که این دختر پاکیه وعادتشه باهمه صمیمی هست و این جور حرفا اونیکی خواهر شوهرمم که نامزدیش بود بهم پیام داد که دفعه ی آخرت باشه در مورد این دوستمون اینجوری حرف میزنی ما باهم خواهریم. هیچی هم بهش نمیگیم ناراحتش کنیم، یعنی این وسط ناراحتی من براشون مهم نبوذ، خلاصه گذشت تا اینکه دیشب متوجه شدم همون دختره رو با وضعیت اسفناک در کنار همین نامزد خواهرشوهرم گرفتن و خود خواهر شوهرم اومده تو اتاق و این صحنه رو دیده، من هنوز هیچی بهشون نگفتم دلمم نمیخواد چیزی بگم ولی آیا به حرف من رسیدن؟