2777
2789
عنوان

روز خواستگاری خواهر شوهر

243 بازدید | 13 پست

سلام یه موضوعی چند وقت پیش اتفاق افتاد برام گفتم تعریف کنم،روز نامزدی خواهرشوهرم بود من و همسرمم رفته بودیم رفتار یکی از دوستای خواهرشوهرم با همسرم خیلی رو مخ بود تا جاییکه قشنگ میامد کنارش دست میزد روشونه اش با اینکه میدید من نشسته ام و دارم نگاه میکنم به روی خودش نمیاورد و کارش رو ادامه میداد حتی آخر سر بساط قلیونش هم آورد کنار همسرم نشست و شروع کردن به کشیدن، خلاصه من اونشب با اینکه اعصابم خراب شده بود خیلی تحمل کردم ، دوسه روز بعدش به یکی از خواهرشوهرام پیام دادم که من از رفتار اون دختره اونشب اصلا خوشم نیومد خیلی گرم میگرفت با همسرم خواهشا بهش تذکر بدید، اما یهو دیدم جبهه جرفت علیه من که این دختر پاکیه وعادتشه باهمه صمیمی هست و این جور حرفا اونیکی خواهر شوهرمم که نامزدیش بود بهم پیام داد که دفعه ی آخرت باشه در مورد این دوستمون اینجوری حرف میزنی ما باهم خواهریم. هیچی هم بهش نمیگیم ناراحتش کنیم، یعنی این وسط ناراحتی من براشون مهم نبوذ، خلاصه گذشت تا اینکه دیشب متوجه شدم همون دختره رو با وضعیت اسفناک در کنار همین نامزد خواهرشوهرم گرفتن و خود خواهر شوهرم اومده تو اتاق و این صحنه رو دیده، من هنوز هیچی بهشون نگفتم دلمم نمیخواد چیزی بگم ولی آیا به حرف من رسیدن؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی بهش نگو الان این وضعیت واسه خواهرشوهرت از خود مرگ بدتره همین که با تو چم تو چشم بشه خواهر شوهرت یاد حرفای تو میفته

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»

تا حالا ندیده بودم کارما اینجوری یقه کسی رو بگیره😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ینی تو اتااق با هم بودن؟

اره اون اکثره وقتا خونشونه دختره ، راحت میره و میاد حالا دقیق نمیدونم چه جوری شده چون خودم نپرسیدم طبق گفته ی همسرم که خواهر شوهمرمم انگاری خواسته خودشو آتیش بزنه که خواهرش گرفته نزاشته الانم درگیرن هنوز 

ولی اون روز با حرفاشون خیلی دلموشکستن هنوز تو ذهنمه، بهم رگباری پیام میدادن فکرت رو درست کن ما خواهریم باهم، الانم بهش نمیگیم چرا باید ناراحتش کنیم باحرفمون، حتی ناراحتی من براشون مهم نبود،بعد خواهرشوهر بزرگه جالب پیام دادکه لطفا مشکلاتت رو به مانگو، انگاری من خودم اون مشکل رو درست کرده بودم،