2777
2789
عنوان

همسایگی با خانواده شوهر

310 بازدید | 31 پست

همسایه دیوار به دیوار خونه مادرشوهریم

دعایی ذکری چیزی ندارید که شوهرم خودش بگه بیا ازاینجا بریم؟ 

اخه من که میگم بریم جونش میخواد دربیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد‌اینهمخ داستان و‌ماجراا گ داشتی هنوز امید داری شوهرت از اونجا بره؟ خیلی خانم عجیبی هستی اصلا در ...

تاپیک هامو خوندی؟ 

یعنی امید نداشته باشم

خب اگر شوهرم نیاد مجبورم جدابشم ودلم به طلاق نیست

مردها کلا وقتی کنار خانواده شونن اینجورین

تو خوبه باز دیوار به دیواری من دوسال پیش شون بودم تو یه حیاط روانیم کردن تا از اونجا رفتم خدا لعنتشون کنه هیچوقت حلالشون نمیکنم 

کاری باهام کرده بودن باید اجازه همه خاندان رو میگرفتم تا برم تا سر کوچه یکی میومد خونه اونا یجوری رفتار میکردن طرف میرفت فقط فامیلای خودشون حق ورود داشتن خداروشکر خونم اوردم یه شهر دیگه 

توام همه تلاشت رو بکن از اونجا برو درکت میکنم اصلا چیزی به اسم زندگی نداری الان

تاپیک هامو خوندی؟  یعنی امید نداشته باشم خب اگر شوهرم نیاد مجبورم جدابشم ودلم به طلاق نیست

بله از اول باهاتم.

خب دلت به طلاق نیست

دندون لق جدایی از پیش خانوادشم بکن.

خدایشش امید الکی داری اینهمه بالا سرت اورده

میخواست بره میرفت

💕

مردها کلا وقتی کنار خانواده شونن اینجورین تو خوبه باز دیوار به دیواری من دوسال پیش شون بودم تو یه ح ...

منم یه حیاط بودیم10سال

بالاخره اقا باحکم دادگاه دیوارکشید خبرمرگش

شما چطورشوهرت راضی شد از اونجا برین

منم یه حیاط بودیم10سال بالاخره اقا باحکم دادگاه دیوارکشید خبرمرگش شما چطورشوهرت راضی شد از ا ...

متنفرم من با اینکه الان یه شهر دیگه ولی باز هروقت میریم خونه ننه اش اخلاقش کاملا عوص میشه اصلا منو نمیشناسه یعنی یجوری رفتار میکنه انگاری دشمن خونیشم 

بعد خونه مال خودته ما نال خودمون بود یه کاری باهام کردن دادمش اجاره اومد م گفتم خونه به درک برا خودتون

خبر مرگشو بیارن برام خاهر که خودم راحت وبی دردسر بریم

الان چرا گیری روی رفتن از اونجا؟

فکر کن همسایت غریبه است.

خودتو‌ از بین نبر

میفتی ناقص میشی فردا همین شوهرت میره زن ترگل ورگل میگیره

💕