2777
2789
عنوان

شوهر نامرد

331 بازدید | 22 پست

ما هر دو شاغلیم.من خیلی اهل پس اندازم شوهرم بندرت پول میزارع برا پس انداز .چیزی نمی‌مونه از حقوقش.ب من طعنه میزند که بهت اعتماد ندارم.حیف دو بچم.حوصله نوشتن ندارم بخدا خیلی از حقوق من خرج خونه و ماشین شده.زمین خریده به نام خودش.طلاهامو فروختم براش.میدونستم شوهرم بی چشم و روئه .الان چجوری تنهایی پس انداز کنم؟دلم خیلی گرفته ۲۰۰تو حسابمه چجوری پولهایی که گذاشته پس بدم.منم خیلی بیشتر از این حرفا بهش پول دادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ک کاری نمیشه کرد🥲

از این به بعد زرنگ باش

با سیاست باش ، نزار بخاطر مال دنیا زندگیتون تلخ بشه درکنارش حواست باشه ازت سو استفاده نشه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

باز خوشبحالت همیتو داری تو حسابت .ماکه صفریم.کاش منم‌ شاغل بودم

اینقدر مریضی گرفتم منو از بس زده کمرم داغون شده اصلا دوسم نداری.خدا بابامو نبخشه که منو بدبخت کرد

الهی بگردم..هم کار‌کنی هم بهش پول بدی هم کتک‌بخوری قدر خودتو بدون حیفی بخدا

حیف دو بچم ... اینقدر حسرت به دلمه .امروز از پشت بغلش کردم زد تو دهنم گفت منو ترسوندی