2821
2789
عنوان

شوهر نامرد

388 بازدید | 22 پست

ما هر دو شاغلیم.من خیلی اهل پس اندازم شوهرم بندرت پول میزارع برا پس انداز .چیزی نمی‌مونه از حقوقش.ب من طعنه میزند که بهت اعتماد ندارم.حیف دو بچم.حوصله نوشتن ندارم بخدا خیلی از حقوق من خرج خونه و ماشین شده.زمین خریده به نام خودش.طلاهامو فروختم براش.میدونستم شوهرم بی چشم و روئه .الان چجوری تنهایی پس انداز کنم؟دلم خیلی گرفته ۲۰۰تو حسابمه چجوری پولهایی که گذاشته پس بدم.منم خیلی بیشتر از این حرفا بهش پول دادم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان ک کاری نمیشه کرد🥲

از این به بعد زرنگ باش

با سیاست باش ، نزار بخاطر مال دنیا زندگیتون تلخ بشه درکنارش حواست باشه ازت سو استفاده نشه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

باز خوشبحالت همیتو داری تو حسابت .ماکه صفریم.کاش منم‌ شاغل بودم

اینقدر مریضی گرفتم منو از بس زده کمرم داغون شده اصلا دوسم نداری.خدا بابامو نبخشه که منو بدبخت کرد

الهی بگردم..هم کار‌کنی هم بهش پول بدی هم کتک‌بخوری قدر خودتو بدون حیفی بخدا

حیف دو بچم ... اینقدر حسرت به دلمه .امروز از پشت بغلش کردم زد تو دهنم گفت منو ترسوندی