2777
2789

یکبار تو یه کتاب یه جمله‌ای رو خوندم که خود من با خوندنش واقعا تغییر کردم ، چون احساس کردم تا قبلش همینم که جملهه میگه! 😂😂

جملهه این بود :

« تا موقعی که خر هست چرا باید پیاده رفت؟ »

( البته بلانسبت شما )

واقعا بعد از خوندن این جمله احساس کردم اون خره منم و خیلی وقتا خیلیا کارشون رو به من میدن! 😂😂😂

البته این حرفم به این معنا نیست که کار دیگرانو انجام ندماا.

منظور من سوء‌استفاده‌ی دیگرانه ! اینجوری که خودشون بارشون رو روی شونه‌ی من بندازن! وگرنه خوبه که انسان به دیگران کمک کنه.

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار میگین که چرا وقتی که شوهر هست ما بریم کار کنیم؟

اینا رو هم‌میشه برداشت کرد ولی واقعا اگ‌جنبه مثبتشو نگاه کنی دیگ‌نمیزاری کسی ازت سو استفاده کنی ولی کار کردن خود زن ک سو استقاده نیس مستقل بودنه!!!

انگار میگین که چرا وقتی که شوهر هست ما بریم کار کنیم؟

نه بابا این چه ربطی داره؟

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
چرابایدباخر رفت 😂

خب دیگه !😂😂 این مثاله!😂 اما باورکن خرسواری هم باحاله!😂 فقط یکبار در طول عمرم سوار شدم اونم اون وقتایی که یواشکی میرفتن کربلا . نوجوون بودم و تو مرز مهران یه مسیری رو با خر رفتم البته شاید هزار متر 😂😂

دیگه اونو زن ها میدونن

خب خوبه !😂😂 الان متوجه شدم!👍😂