2821
2789

یکبار تو یه کتاب یه جمله‌ای رو خوندم که خود من با خوندنش واقعا تغییر کردم ، چون احساس کردم تا قبلش همینم که جملهه میگه! 😂😂

جملهه این بود :

« تا موقعی که خر هست چرا باید پیاده رفت؟ »

( البته بلانسبت شما )

واقعا بعد از خوندن این جمله احساس کردم اون خره منم و خیلی وقتا خیلیا کارشون رو به من میدن! 😂😂😂

البته این حرفم به این معنا نیست که کار دیگرانو انجام ندماا.

منظور من سوء‌استفاده‌ی دیگرانه ! اینجوری که خودشون بارشون رو روی شونه‌ی من بندازن! وگرنه خوبه که انسان به دیگران کمک کنه.

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انگار میگین که چرا وقتی که شوهر هست ما بریم کار کنیم؟

اینا رو هم‌میشه برداشت کرد ولی واقعا اگ‌جنبه مثبتشو نگاه کنی دیگ‌نمیزاری کسی ازت سو استفاده کنی ولی کار کردن خود زن ک سو استقاده نیس مستقل بودنه!!!

انگار میگین که چرا وقتی که شوهر هست ما بریم کار کنیم؟

نه بابا این چه ربطی داره؟

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
چرابایدباخر رفت 😂

خب دیگه !😂😂 این مثاله!😂 اما باورکن خرسواری هم باحاله!😂 فقط یکبار در طول عمرم سوار شدم اونم اون وقتایی که یواشکی میرفتن کربلا . نوجوون بودم و تو مرز مهران یه مسیری رو با خر رفتم البته شاید هزار متر 😂😂

دیگه اونو زن ها میدونن

خب خوبه !😂😂 الان متوجه شدم!👍😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز