2777
2789
هر کار کنی میمونه ولی میتونی کاری کنی ک نتونی پیام بدی

همین  پیام ندم؟

آخه با سیم کارت خواهرم وارد شدم .الان نمیخوام باشه

کاربری دوم ،کاربری قبلی و بعد 3سال لغو کردم به علت شناسایی شدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین  پیام ندم؟ آخه با سیم کارت خواهرم وارد شدم .الان نمیخوام باشه

میتونی ب نی نی یار بگی تعلیقت کنه 

اگ تعلیق بشی میتونی وارد کاربریت بشی ولی نمیتونی پیام بفرستی لایک کنی و تاپیک بزنی

{○■●کاربر آقا●■○}    #الله!! ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!  الله برسون علف
همین  پیام ندم؟ آخه با سیم کارت خواهرم وارد شدم .الان نمیخوام باشه

سلام

می تونین توی تنظیمات نی نی سایت شماره رو عوض کنین.

باز سوالی داشتین بپرسین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام می تونین توی تنظیمات نی نی سایت شماره رو عوض کنین. باز سوالی داشتین بپرسین.

میشه اینم بیشتر برام توضیح بدی 

کدوم قسمت میشه؟

میشه اینم بیشتر برام توضیح بدی  کدوم قسمت میشه؟

این تاپیک رو بخونین:

⬇️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13269383

⬇️

سایت خرابه لینک ها آبی نمیشن:

🟩 روی لینک نگه دارین بعد بزنین بازکردن

یا

🟨 لینک رو کپی و توی مرورگرتون بازش کنین

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

میشه اینم بیشتر برام توضیح بدی  کدوم قسمت میشه؟

توی قسمت اطلاعات کاربری بزنین روی ویرایش شماره و شماره موبایل جدید بدین.

🟠 از این به بعد پیام های نی نی سایت روی شماره موبایل جدید میاد.

🔴🔴🔴 با این شماره جدید دیگه نمی تونین کاربری جدید بسازین حواستون باشه.

برای ویرایش شماره موبایل:

❤ بزنین روی عکستون بالا سمت چپ

🧡 نی نی سایت من

💛 بزنین روی سه تا خط افقی بالای صفحه سمت راست

💚 اطلاعات کاربری

💙 تنظیمات کاربری من

💜 ویرایش تلفن همراه

بعد شماره موبایل جدید بدین ....

بعد از ویرایش شماره:

🟢 با شماره جدید باید وارد سایت شد.

🟡 پیام ها به شماره جدید می آیند.

توی قسمت اطلاعات کاربری بزنین روی ویرایش شماره و شماره موبایل جدید بدین. 🟠 از این به بعد پیام ه ...

باز هم تشکر از راهنماییت 

تقریبا لینک همه تاپیک هامو دادم حدف کنند ۱۰ تایی میشه .

امیدوارم حذف کنند

باز هم تشکر از راهنماییت  تقریبا لینک همه تاپیک هامو دادم حدف کنند ۱۰ تایی میشه . امیدوارم حذ ...

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋