2777
2789
عنوان

خانم ها چه جوری ممکنه ؟!

486 بازدید | 24 پست

خانم ها شما چه جوری برای مهمونی وقت میکنید هم خونه رو تمیز کنید هم غذا درست کنید هم کلی ژله و تزئینات و این جور چیزها ! چرا من نمیتونم!!؟چه جوری میشه   دست تنها اصلا نمیشه   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه رو روز قبلش تمیز میکنم

ژله هم شب قبلش

صبح ساعت ۷ بیدار میشم

سالاد درست میکنم و میذادم یخچال

و روز قبلش هم ظرفا رو اماده میکنم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

چرا نمیشه 2 روز قبلش خونه رو از ته تمیز کن. یه روز مونده از رو

بعد شبش ژله و سالاد رو سلفون روش بکش . و اماده کن. فردا از صبح به غذات برس و بعداز ظهرش به خودت

برای ادم نابینا شیشه با الماس فرقی نداره پس اگه کسی قدرتو ندونست فکر نکن شیشه ای مطمئن باش اون نابیناست

به این صورت که جارو و راه پله و مرتب کردن خونه و سالاد و برنج و شستن دستشویی با آقای خونست بقیه با من

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

تمیز کاری خونه باید روزای قبل باشه

ژله و سالاد رو شب قبل اماده میکنم و روش کاور میکشم 

خورشت رو هم روز قبل درست کنی بزاری تو یخچال بمونه خییییییییییییلی خوشمزه و جا افتاده تر میشه   

تازه اگر غذاهام فینگرفودی باشه که اکثرا رو روز قبل درست میکنم

بیشتر برنج و غذاهای سرخ کردنیمو همون روز درست میکنم و میومو میچینمو به خودم میرسم

حتی ظرفارم روز قبل اماده میکنم

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود