2777
2789

توی این چندسال ازدواج 

دوسال عقد و پنج ساله که عروسی کردیم و تازه بچه دار شدیم یعنی چهار سال هم بدون دونفر بودیم 

تاحالا نه مسافرت رفتیم نه دوتایی حتی پارک هم نرفتیم دونفری 

اصلااااا دونفری تا حالا جایی نرفتیم الآنم که بچه دار شدیم سه نفری هیچ جا نرفتیم 

همیشه با دیگران 

شوهرم فقط اگه کسی باشه جایی میاد تنها اصلا نمیاد

من قبلا خیلی دلم میخواست الان مهم نیست واسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاخدا چه سخت برعکس من هرجا رفتم باشوهرم رفتم مسافرت هم درسال ۷ بار میریم وباهمیم کسی رو تو خلوتمون راه نمیدیم تو سفر حتی مادرش یا خواهرش رو ...و ده سال ازدواج کردیم تازه به فکر بچه افتادیم

مگه میشه یعنی زایمان کردی باهم نرفتین بیمارستان چه حرفا میزنی یعنی یه بار خرید نرفتین 

حالت خوبه؟

اینکه دونفری بریم مسافرت و گردش با اینکه سوار ماشین بشیم بریم بیمارستان فرق نمیکنه؟

نه واسه بیمارستانم با مامانم رفتیم خرید هم تاحالا نرفتیم دوتایی 

حالت خوبه؟ اینکه دونفری بریم مسافرت و گردش با اینکه سوار ماشین بشیم بریم بیمارستان فرق نمیکنه؟ نه ...

آخه گفتی دونفری جایی نرفتیم چیزی که نوشتی رو بخون

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

ما هم چند سال بود جایی نمیرفتیم حتی پارک همیشه با پسرم میرفتم ولی از وقتی دخترم به دنیا اومده گاهی برا خرید و بیرون با هم میریم اونم که من دیسک دارم بیشتر برا اونه کمک داشته باشم برا بغل کردنه دخترم