2777
2789
عنوان

۸جلسه مشاوره رایگان

78 بازدید | 6 پست

سلام

دوستان اینجا کسی هست تجربه ی سقط مکرر داشته باشه؟

من دانشجوی ارشد روانشناسی هستم

چون خودم سقط را تجربه کردم میخوام روی این گروه برای پایان نامه ام کار کنم

به این صورت که ۸ جلسه مشاوره ی رایگان میذارم تا استرسشون را کاهش و حالشون را بهتر کنم

کسی حاضره با من همکاری کنه؟

خیلی کار قشنگی می‌کنی عزیزم ولی تاپیک بزن کسایی که سقط مکرری هستن رو صدا کن 

یه تاپیک جامع هم هست برای سقط مکرر اسمش از سقط مکرر تا درمان هست سرچ کنی پیداش می‌کنی اونجا یه عالمه کاربر که سقط مکرری هستن جمع ان البته چون قدیمیه خیلیا شون دیگه الان بچه دارن احتمالا ولی احتمالا خیلیا شون هم هنوز بچه نداشته باشن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

در مورد تربیت جنسی هم که توی تاپیک های قبلی پرسیدی من خودم تربیت جنسی درنا شریفی رو شرکت کردم فوق العاده عالی هست قبلش ذهنیت رو از تابو ها خالی می‌کنه و چرایی انتقال مفاهیم به روش خودش رو بررسی می‌کنه  بعد از پایه هر آنچه که بچه باید بدونه رو با جزییات مطرح می‌کنه در نهایت جواب صفر تا صد سوال های جنسی بچه ها رو میدونی بدون اینکه اون اطلاعات بوی جنسی بدن بچه آگاه میشه ولی دچار بلوغ زودرس نمیشه 

شما هم اگر دوره ای برای تربیت دو فرزند میشناسی به من معرفی کن لطفاً چون دوره پدر مادر حرفه ای که درنا داره دغدغه های من که الان بچه دومو باردارمو جواب نمی‌ده 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد تربیت جنسی هم که توی تاپیک های قبلی پرسیدی من خودم تربیت جنسی درنا شریفی رو شرکت کردم فوق ال ...

منم میخواستم دوره تربیت جنسی درنا را شرکت کنم خیلی گرون شده بودجه ام نرسید

درنا شریفی دوره هاش عالیه ولی متاسفانه قیمتاش بالاست

به روی چشم اگر دوره ای برا فرزند دوم دیدم بهت اطلاع میدم

منم میخواستم دوره تربیت جنسی درنا را شرکت کنم خیلی گرون شده بودجه ام نرسید درنا شریفی دوره هاش عالی ...

ممنون عزیزم لطف میکنی ، توی قطب نما پدرمادر حرفه ای و تربیت جنسی رو با هم توی تخفیف میذاره

ان شاالله به زودی خودت به زودی سمینار های هزار نفره خودت رو راه بندازی عزیزم