2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس ندارم

124 بازدید | 17 پست

من کلاس یازدهم  ... اما یه ذره اعتماد به نفسم ندارم .. میرم خیابون نمیتونم نگاه آدما کنم حس میکنم جور عجیبی نگاه میکننم خسته شدم بخدا نمیتونه از خونه برم بیرون همش خودمو از بقیه قایم میکنم ...😓😓😓بعد همش زیاداز حد خوبی میکنم اونقدر مهربونم 😐 دیگه نمیتونم کنترلش کنم دائنم حس میکنم باید ب آدما خوبی کنم حس میکنم در برابر همه مسئولم بخدا خودم پول مدرسه نمی‌برم میدم چیز برا بچه های ک تو خیابوننن. خیلی مهربونم مامانم میگه حالمو خراب کردی از این همه سادگی مهربونیت .... بخدا واسه مورچه میفته تو آب گریه میکنم  گوشت نمی‌خورم چون میگم حیوونا رو سر می‌برن هعی نمی‌دونم چطور اخلاقتو ترک کنم😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای که چقدر روح بزرگی داری ولی متأسفانه دنیا برای ادمایی مثل شما خیلی بی رحمه ولی تو با خدا معامله کن مطمئن باش یه روزی یه جایی خدا برات میسازه جوری که خودتم باورت نشه 😻🥰👌🏻

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
وای که چقدر روح بزرگی داری ولی متأسفانه دنیا برای ادمایی مثل شما خیلی بی رحمه ولی تو با خدا معامله ک ...

❤️🙂قربونت برم اجومم مرسی فدات بابت حرف قشنگت عزیز دلم

زنده باشی همیشه من خودمم مثل خودتم بنظرم خدا خیلی زود جواب این خوبی هارو میده و هراز گاهی از خوبی کردن آدما پشیمون میشم یه جور انگار ادمو خسته میکنن 

چند وقته به یاکریم های جلو خونمون دانه می‌ریزم روزایی که نریزم راس یه ساعتی میان با زبون خودشون جیک جیک‌میکنن خیلی حس خوبیه🥰😻 فوری میرم میریزم میبینم جمع شدن 

در مورد عذت و اعتماد به نفس کتاب های خودت باش دختر و زنان زیرک و نیمه تاریک وجود و خودت را به فنا نده دختر و  ایجاد اعتماد به نفس به زبان آدميزاد رو حتما بخونید

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

همیشه به این جمله فکر کن که نظر بقیه در مورد تو فقط یه نظره و به تو هیچ ربطی ندارع کم کم میبینی که چقدر اعتماد به نفست زیاد شده و آدما برات بی ارزش و بی اهمیت 

زنده باشی همیشه من خودمم مثل خودتم بنظرم خدا خیلی زود جواب این خوبی هارو میده و هراز گاهی از خوبی کر ...

مرسی دردت ب چشمام قشنگمم عزیز دلم ت چقدر خوبی تک دلی اجی نازم❤️🤍🙂بوص ب چشمات خدا بهت همه چی بده عزیزم ب کوری چشم بد خاهات

مرسی دردت ب چشمام قشنگمم عزیز دلم ت چقدر خوبی تک دلی اجی نازم❤️🤍🙂بوص ب چشمات خدا بهت همه چی بده عز ...

وای که چقدر قلبم اکلیلی شد😻😻😻🤩🤩🤩🥰🥰🥰 عاشقتم علاوه بر مهربونیت گوله انرژی مثبتم که هستی😊😊

وای که چقدر قلبم اکلیلی شد😻😻😻🤩🤩🤩🥰🥰🥰 عاشقتم علاوه بر مهربونیت گوله انرژی مثبتم که هستی😊😊

❤️🙂🤍ناناصم منیی نوع جان اجی تو جون بخواه تو خودت بهترینی عزیزم آنچه خوبان دارن ت همه را یک جا داری 

❤️🙂🤍ناناصم منیی نوع جان اجی تو جون بخواه تو خودت بهترینی عزیزم آنچه خوبان دارن ت همه را یک جا داری ...

مرسی تا حالا این همه لطف رو به جا ندیده بودم 🤩🤩 قربونت برم مهربون حیف نیست آدم با این سر زبون بی اعتماد به نفس باشه 😬

مرسی تا حالا این همه لطف رو به جا ندیده بودم 🤩🤩 قربونت برم مهربون حیف نیست آدم با این سر زبون بی ا ...

😓😓😓 ابجیی بخدا همشش بابا م منو اینطور کرد همش کتکم می‌کنه بخدا بد و بیراه از درس زده کرده بدبختم کرده گوشی برام نمیخرن گوشی داداش دستمه اونم بزور میده اجی دلمه بخیر چند وقته دیگه هم امتحان دارم روحیم ضعیفه نمی‌دونم چیکار کنم همش گریه میکنم ...