2777
2789

با عرض معذرت به نظرم اصلااا جالب نیستن

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من داشتم انقدم پهن نبود ، پر خش میشه و از براقی میوفته

زود نه ولی بعد ۶ماه حتما از ریخت میوفته

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

بعد ی مدت خش میوفته. 

کاملا هم سلیقه ایه، بنظرمن چیزی ک دوس داری رو باید بدون نظرخواهی از کسی بخری، آخه بقیه نظر خودشونو ممکنه بهت تحمیل کنن. 

مثلا این النگو ک گذاشتی اصلا سلیقه من نیس، ولی شما اگه دوسش داری، بخر و ازش لذت ببر😍

اره من داشتم انقدم پهن نبود ، پر خش میشه و از براقی میوفته زود نه ولی بعد ۶ماه حتما از ریخت میوفته

ععع، جدی، اینجوری باشه اصلا خوب نیست، قشنگیش به براقی و صافیش هست، مرسی عزیزم از راهنماییت

بعد ی مدت خش میوفته.  کاملا هم سلیقه ایه، بنظرمن چیزی ک دوس داری رو باید بدون نظرخواهی از کسی ...

بله درسته، خیلی دوستش دارم این مدل رو اما کارآییش هم برام مهمه ، خوب اگه خش بیوفته که دلمو میزنه، دیگه طلا رو هم نمیشه زود به زود عوض کنی 

بله درسته، خیلی دوستش دارم این مدل رو اما کارآییش هم برام مهمه ، خوب اگه خش بیوفته که دلمو میزنه، دی ...

من باریک دارم چندساله. 

خط و خشش زیاد تو چشم نیس. 

ولی فک کنم پهن، خیلی تو چشم باشه خط و خش روش بیوفته