2777
2789

خودتو ناراحت نکن عزیزم

درستو بخون ان شاالله بعدن میخری

قانع باش من خودم مانتو بیشتر از ۳ تا ندارم با این که ۱۶ سالمه و هم سنای من بالای ۵۰ مانتو دارن

و این که وضعمونم بد نیست ولی اسرافه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شان وشخصیت هر کسی به لباس نیست 

همون لباسی ک داری مرتب و تمیز و خوشبو باشه بخدا کافیه

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

وا ما که اینطور نبودیم

ینی یه عده هستن همیشه بچه پولدارن واینا 

ولی ما خودمون یه اکیپ بودیم همه لباس معمولی 

تازه دایم هم از هم لباس قرض میکردیم 😁

اگه خیلی برات مهمه سعی کن پول دربیاری

الان راحت میشه کار پیدا کرد

کار نتی و اینا

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

همین بشه انگیزه درس خوندت تا دستت بره تو جیبت درآمد داشته باشی 

یه سریا به خاطر پول از دانشگاه رفتن هم محروم هستن به این فکر کن که این فرصتو داری و نباید از دستش بدی دانشگاه ول کنی تو خونه بشینی لباس میاد تو کمدت؟ 

دیررفت دانشگاه سنم بالاست

گلم مثل خواهرمی

درستو بخون هر لباسی داری بپوش تمیز و مرتب باش اگه مسخره ای هم کردن تو هم مسخرشون کن بگو من که ندید بدید نیستم به امید خدا رفتی سر کار لباس قشنگ میپوشی به خدا من خودم زیاد لباس ندارم و وضع مالیمونم بد نیست ولی این همه لباس رنگی واسه چی 

مهم شعور آدمه نه لباس

اتفاقا آدم هرچی خاکی باشه ارزشش بیشتره

یه دکتر خیلی معروف تو شهرمون هست که برای نوبت دادن باید چند ماه تو لیست انتظار باشی 

بعد من هر وقت اینو دیدم یه دست لباس تنش بوده ماشینش هم یه 405 قدیمی 

دوران کنکور کتابخونه میرفتم انگار سالن مد بود من ساده

دوران دانشگاه هم و حتی توی محل کار هم 

این.چیزا همه جا هست 

اگر میخواستم بر اساس اینا ترک کنم الان نه درس خونده بودم نه شغلی نه چیزی

الان دوستای که تو دوران دانشگاه کلی پی تیپ بودن بهم میگن خوشبحالت واسه خودت مستقلی 

پس به هدفت فکر کن نه حواشی 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀