2777
2789
عنوان

لطفا برای رنگ مو راهنمایی میکنید

38 بازدید | 6 پست

سلام

بچه ها چه رنگ مویی مد شده الا میخوام تیکه‌ای رنگ کنم موهامو 

یه رنگی بگید که سنم رو بیشتر نشون بده

ارایشگر های عزیز چه مدلی خوبه و مد؟

بیبی فیس نیستم ولی خب دوس دارم بیشتر نشون بده😂

هیدن لایت

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگایی که سرد هستن سنو بیش تر نشون میدم.

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

به نظرت اینا سن رو بیشتر نشون میده یا یخی؟ و اینکه قشنگه تیکه‌ای رنگ کنم؟ دلم نمیاد همه‌اش رو رنگ ...

آره تیکه ای رنگ کن تمام دکلره اگر کردی حتما کراتین کن بعدش وگرنه زیبایی نداره

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم