2777
2789
عنوان

تعبیر خواب هدیه گرفتن از مرده؟

299 بازدید | 18 پست

خواب دیدم مادرشوهرم که فوت شده بهم گفت : نگران نباش، هر کسی منو دعا کنه منم اونو دعا میکنم. بعد بهم  ریسه چراغ کوچیک داد. جوری که تو مشتم جا میشد. تعبیرش چیه؟

من کلا خیلی نگرانم و همش افکار منفی میاد به ذهنم. دیروزم مراسم ختم یه بنده خدایی رفته بودم که شبش این خوابو دیدم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

حالش خوب بود و منو دلداری میداد. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

تعبیر خواب خرافاته

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعبیر خواب خرافاته

اگه بارها و بارها به چشم خودم و اطرافیانم که اتفاق افتاده نمیدیدم، شاید میتونستم رو حرفات فکر کنم

خوبههههه

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

آره هدیه داد و کلی هم دلداریم داد که نگران نباش. خیلی حالش خوب بود. کلا پر از حس خوب بود خوابم

ممنون خانما

در این حدم تعبیر نداشتا😐😂