2777
2789
عنوان

اگه شما مجرد باشید وی یکی از تون خوشش بیاد...

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 29 پست
باید قیافش به دل بشینه حالا نمیخواد زیبایی افسانه وی داشته‌ باشه مال من ظاهرش زیبا و مردونست و قدبل ...

اگه قدش بلند نبود متوسط بود بازم دوستشون میداشتی

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قدش بلند نبود متوسط بود بازم دوستشون میداشتی

شخصیت یه طرف و رفتارش باعث میشه دوسش داشته باشم یا نه

ببین هر آدمی یه سری ملاک های زیبایی برای خودش داره که اگه یه فردی اونارو داشته باشه بهش میگه جذاب! اما دلیل نمیشه آدمی که عاشقشه حتما همه اون ویژگی هارو داشته باشه من اگه به شخصه یه آدمی باشه که شخصیت و رفتارش اونی که میخوام باشه اصلا برام مهم نیست چه شکلیه و جذاب ب نظر میرسه برام

آتیشِ‌تون می‌خوابه با بوی نم!
یه مدت کوتاه در حد یکی دو ماه معاشرت میکردم تا ببینم و بسنجم حس بینمون رو و فرهنگ و اعتقادات و ... ...

یعنی به قد قیافه توجهی نمیکردی

شخصیت یه طرف و رفتارش باعث میشه دوسش داشته باشم یا نه ببین هر آدمی یه سری ملاک های زیبایی برای خودش ...

درسته ممنون از شما هم