2777
2789
عنوان

فقط خانومای متاهل بیان⛔

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 20 پست
البته خداروشکر از ۹۹درصد لحاظ جامعه به نفع مرد هاست تا بوده همین بوده. ارث قانونی مرد دو برابر زنه. ...

اینکه بعضی چیزها رو جز نقص حقوق زن می دونید ار تفکر سطحی و خود کم بینی خود زن نشات می گیره. در حالیکه وقتی من زن براب خودم ارزش قائل شم دلیل خیلی از محدودیت ها یا تفاوت‌ها رو درک می کنم. 

به جای چرخیدن تو فضای مجازی و تکرار افکارت این فضا مطالعه آگاهانه تری داشته باشد . برای جذاب تمام سوال هاتون که کتاب نظام حقوق زن در اسلام نوشته مطهری رو بخونید

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
شاید اشتباه متوجه بشی اخه زگیل رو باسن چرا اطراف واژن درمیاد

نمیدونم شبیه زگیل تناسلی نیست شبیه زگیل ابکیه کشاله ران اطراف باسن و اطراف واژن هر چند سانتی یه دونه هست🥲👍🏻تقریبا کلا در حد ۱۰-۱۲🥲

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم شبیه زگیل تناسلی نیست شبیه زگیل ابکیه کشاله ران اطراف باسن و اطراف واژن هر چند سانتی یه دونه ...

خوب برو دکتر پوست. آبله مرغان نباشه جای دیگه نداری؟

سلامتی و خوشبختی دخترم
خوب برو دکتر پوست. آبله مرغان نباشه جای دیگه نداری؟

نه فقط همین قسمتا اینطوریه قبلا اصلا اینطوری نشده بود🥲🥲🥲

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /